Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident în Voluntari. Motociclist grav rănit după impactul cu un autobuz

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un accident a avut loc, marți seară, în orașul Voluntari din Ilfov. Un motociclist a ajuns la spital după ce un autobuz al companiei locale de transport în comun l-a lovit frontal într-o intersecție.  

Impactul a fost atât de puternic încât bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a fost aruncat câțiva metri pe șosea. Poliția urmează să stabilească cine e vinovat pentru evenimentul rutier.

Accidentul a avut loc în jurul orei 23.00, când autobuzul Serviciului Transport Voluntari se retrăgea către depou, fără pasageri.

Motociclistul venea de pe stradă în momentul în care a avut loc impactul frontal cu autobuzul care voia să vireze la stânga. Până în momentul de față nu se știe care dintre cei doi șoferi nu a respectat culoarea semaforului.

Claudiu Constantin, dispecer STV: „Autobuzul încerca să facă stânga să intre pe stradă să își continue traseul. Așa era traseul.”

Citește și
lugoj accident TIR
Motociclist rănit într-un accident rutier, pe centura Lugojului. A fost lovit de un TIR

Protestele de la benzinării au continuat în Capitală. Șoferii au format cozi pentru a cumpăra câteva picături de carburant

Din fericire, starea motociclistului este una stabilă chiar dacă a fost aruncat la câțiva metri pe șosea în urma tamponării. Conducătorul auto al mijlocului de transport în comun nu a fost rănit.

Bărbat: „Nu era rea starea motociclistului. A avut cască, chiar a vorbit aici jos și nu era rău. N-avea mâna ruptă, piciorul rupt, dar depinde la spital ce se întâmplă. La intersecția asta se întâmplă multe accidente, probabil se forțează și semaforul.”

Din cauza neatenției și a benzilor mult prea înguste care nu le permit autobuzelor să vireze regulamentar în zonă au loc des accidente, spun localnicii.

Bărbat: „E o problemă cu această intersecție. Eu lucrez la 200 de metri mai în față și zilnic sunt accidente aici. Ceva nu funcționeză la această intersecție. Motocicleta sigur nu a fost de vină. Din ce observ, probabil șoferul autobuzului.”

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cum a avut loc evenimentul rutier.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult