Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident grav în centrul Bucureștiului. 12 persoane au ajuns la spital, după o coliziune între un microbuz și un autoturism

Your browser doesn't support HTML5 video.

12 persoane au ajuns la spital, după un grav accident petrecut în Capitală. Din primele informații, de vină ar fi șoferul unui microbuz, care a trecut pe culoarea roșie semaforului și a lovit un autoturism.

Nouă ambulante SMURD și o autospecială pentru victime multiple au fost trimise la fața locului.

Accidentul a avut loc în jurul orei 2 dimineața, în Piața Unirii. Martorii spun că șoferul microbuzului a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a lovit un autoturism care circula regulamentar.

Mașina - în care se aflau cinci tineri - s-a izbit de ghizdul unei fântâni arteziene din piață.

Pasagerii din microbuzul cu număr de Suceava - 9 la număr - sunt cetățeni din Sri Lanka și Bangladesh, potrivit unor surse din anchetă.

Sublocotenent Ana Covașniuc, ofițer relații publice ISU B-IF: „Nu sunt persoane încarcerate, toate sunt conștiente. Intervin la fața locului 9 ambulante smurd și o autospecială de tranpsort victime multiple. și o autospecială de stingere”.

Citește și
autocar accident valcea
Un autocar plin cu elevi s-a ciocnit cu o mașină pe DN 67, în Vâlcea. O persoană a murit

Din cele 15 persoane implicate în accident, 12 au ajuns la spital. Șoferul autoturismului nu consumase alcool, spun polițiștii. In schimb, cel care conducea microbuzul nu a putut fi testat din cauza rănilor suferite.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult