Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A rămas fără toate bijuteriile din casă, după ce a primit două persoane în curte. Cum au procedat hoții

O femeie dn oraşul Haţeg a rămas fără bijuteriile pe care le avea în casă după ce a permis ca două persoane să-i intre în curte sub pretextul că ar dori să cumpere mere din grădina pe care o are în grijă.

Victima a fost abordată pe stradă de către cele două suspecte, care i-au spus că sunt interesate să cumpere mere, reuşind să intre, astfel, în curtea femeii păgubite. Profitând de neatenţia acesteia, una dintre suspecte i-a cerut să meargă în grădină pentru a lua mere, în timp ce a doua a intrat în casă şi a plecat cu bijuteriile pe care le-a găsit acolo.

"În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de furt şi efectuează cercetări în vederea identificării celor două persoane şi a recuperării prejudiciului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Potrivit poliţiştilor, metoda folosită de cele două suspecte se numeşte "a împrietenirii", ei recomandând cetăţenilor să fie precauţi atunci când la uşa locuinţei lor se prezintă persoane care se recomandă că sunt angajaţi ai unor companii de utilităţi sau supermarketuri şi oferă gratuit promoţii ori diverse produse.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Citește și
furt
O polițistă din Iași, prinsă la furat într-un centru comercial. Cum acționa

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult