Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A murit poliţistul local rănit grav în timp ce dirija traficul într-o zonă cu pericol de inundaţii, în Sibiu

Your browser doesn't support HTML5 video.

Poliţistul local din judeţul Sibiu, grav accidentat în timp ce dirija traficul într-o zonă cu pericol de inundaţii, a murit.

El a suferit trei stopuri cardio-respiratorii, ultimul neputând fi resuscitat. Poliţistul era şi voluntar Salvamont, iar primarul din Cisnădie a transmis, marţi, un mesaj de condoleanţe şi apreciere.

„Cu profundă tristeţe în inimile noastre, ne exprimăm regretele şi durerea pentru pierderea tragică a unui membru al comunităţii noastre, poliţistul local Radu Trihenea, 38 de ani. Într-un act de devotament şi curaj, el îşi îndeplinea îndatoririle de serviciu, dirijând traficul în Cisnădie, când a fost implicat într-un tragic accident rutier la jumătatea lunii februarie 2024. Un cetăţean străin de 55 de ani a pierdut controlul volanului, a virat brusc stânga şi l-a lovit în plin”, a scris, marţi, pe Facebook, primarul din Cisnădie, judeţul Sibiu, Gheorghe Huja.

Potrivit acestuia, în ciuda eforturilor deosebite depuse de către personalul medical, după două săptămâni de la internare, poliţistul local a murit.

„Medicii au confirmat că Radu a suferit trei stopuri cardiace, două dintre acestea fiind resuscitate cu succes, însă al treilea stop cardiac a fost fatal.

Citește și
acc
Arest preventiv pentru șoferul băut și drogat care a dat peste un polițist din Capitală. Momentul accidentului | VIDEO

Radu Trihenea nu era doar un poliţist local devotat, ci şi un membru activ al comunităţii noastre. A fost un voluntar implicat şi dedicat la Salvamont Cisnădie, demonstrând încă o dată devotamentul său pentru siguranţa şi binele celor din jur”, a mai transmis primarul.

Acesta a transmis condoleanţe familiei şi un mesaj de apreciere pentru activitatea poliţistului: „Cu toţii suntem profund marcaţi de această pierdere tragică. Radu Trihenea va fi mereu amintit ca un om deosebit, cu o experienţă de peste 16 ani în slujba comunităţii noastre. Lăsăm în urmă un coleg, un prieten şi un erou. În numele întregii administraţii locale a Primăriei Cisnădie, ne exprimăm sincerele condoleanţe familiei lui Radu Trihenea”.

Cristina Bălău, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu: „Din păcate, bărbatul de 38 de ani, adus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu în urma unui accident produs în data de 13 februarie, în Cisnădie, a decedat în cursul nopții de 26 spre 27 februarie. Pacientul a prezentat o agravare a stării generale care deja era critică, în urma acesteia au survenit două stopuri cardiace care au răspuns la manevrele de resuscitare, însă la al treilea stop cardiac nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, pronunțându-se decesul”.

Accidentul a avut loc în data de 13.02.2024, seara. Un bărbat de 55 de ani a pierdut controlul volanului, a virat brusc stânga și a lovit în plin un polițist local din Cisnădie, care dirija traficul într-o zonă cu risc de inundație pe carosabil. Șoferul e tot din Cisnădie.

Poliția Locală din Cisnădie a anunțat accidentul la Inspectoratul Teritorial de Muncă, iar cazul a fost preluat de ITM Sibiu.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult