Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Unul dintre şefii clanului Corduneanu, reţinut pentru şantaj

Your browser doesn't support HTML5 video.

Lovitură dată lumii interlope.

Petronel Corduneanu, fratele şefului temutului clan interlop din Iaşi, a fost reţinut în noaptea de miercuri spre joi, fiind acuzat de şantaj şi cămătărie, potrivit surselor din anchetă, citate de corespondentul ProTV. El ar urma să ajungă acum în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Petronel Corduneanu ar urma să primească joi şi sentinţa definitivă într-un alt dosar, unde în primă instanţă fusese condamnat la 14 ani în spatele gratiilor. În acest dosar, procurorii au beneficiat şi de sprijinul FBI şi spun că în conturile clanului Corduneanu ar fi intrat peste un milion şi jumătate de euro doar de la cerşetorii controlaţi de interlopi.

Povestea clanului Corduneanu a început în anii 2000, la Iaşi, când mai mulţi fraţi care practicau sporturi de contact au devenit infractori de temut. De la simple bătăi, membrii clanului au trecut la şantaj, ameninţări cu moartea, trafic de persoane, inclusiv minore, lipsire de libertate, înşelăciuni imobiliare şi informatice şi fraude bancare. Unii dintre ei au fost cercetaţi sau condamnaţi în diferite dosare penale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult