Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr a postat poze pe internet după ce a fost mușcat de o cobră veninoasă. Cum s-a terminat totul

Un adolescent din Indonezia a murit după ce a fost mușcat de un șarpe cobra pe care îl ținea în casă ca animal de companie. După ce a fost mușcat, băiatul a postat poze pe o rețea de socializare.

Tânărul pe nume Aril a fost mușcat în timp ce încerca să facă poze șarpelui, în locuința sa din Bundung Regency, Indonezia.

Apoi a postat 2 imagini pe contul său de WhatsApp, sub formă de status, potrivit Daily Mail, la ora locală 09.50.

Una din acele imagini arată exact cu momentul când cobra l-a atacat, iar a doua imediat după mușcătură, cu urmele lăsate pe braț.

Poza cu șarpele de pe 11 decembrie avea titlul ”De ce să nu zâmbim puțin”, iar Aril a vrut să-i facă o poză cobrei după ce îi făcuse baie.

A doua fotografie, de la ora 09.54, arăta sânge pe brațul drept al tânărului, care, de asemenea, își legase un garou, ca să încerce să împiedice răspândirea veninului în corp.

Citește și
spike cobra
Un caine i-a salvat viata stapanei sale, dupa ce a omorat o cobra, in gradina femeii. Ce s-a intamplat dupa o jumatate de ora

”Între viață și moarte” - a scris el în dreptul imaginii.

”Statusul lui Aril nu a avut drept scop să arate rănile, ci să ceară ajutor”, a spus mama sa, Neuis Marpuah, care a precizat că băiatul era singur acasă când s-a întâmplat incidentul.

De asemenea, unele publicații locale afirmă că tânărul ar fi scris mai târziu: ”Oricine se consideră prietenul meu să mă ducă la spital”.

Cineva a ajuns la el și l-a dus la spital o oră mai târziu, însă medicii nu au mai putut să-i salveze viața.

Presa locală a mai afirmat că Aril ar fi avut acasă mai multe doze de anti venin. El era membru al unui ONG care organiza spectacole pe stradă cu reptile veninoase, ca să strângă bani pentru victimele dezastrelor naturale.

Tatăl său se afla la muncă în străinătate când s-a produs tragedia.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult