Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr a murit după ce a intrat cu maşina într-o casă. "Am crezut că e un hoţ"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tragedie petrecută de Crăciun în judeţul Maramureş. Un tânăr în vârstă de 19 ani a murit, joi dimineaţă, după ce maşina pe care o conducea a ajuns într-o casă.

Proprietarii nu se aflau în imobil, iar asta i-a ferit de o mare nenorocire, aceştia sunt plecaţi de multă vreme în străinătate. Şoferul avea permisul suspendat de aproape un an.

Puţin după ora 4 dimineaţa, oamenii din localitatea Seini au fost treziţi de un zgomot asurzitor. Când au ieşit să vadă ce s-a întâmplat au zărit maşina înfiptă într-o casă, până în mijlocul sufrageriei. O parte din acoperişul clădirii şi un perete s-au prăbuşit şi îngropaseră maşina într-un morman de moloz.

Şoferul, un băiat de 19 ani, era inert.

"M-a trezit fiică-mea şi mi-a zis că a intrat cineva în casa lui Atti. Şi prima dată am crezut că a intrat vreun hoţ în scop de jaf. E maşină de Bucureşti", povestește un localnic.

Citește și
accident
Impact violent într-o intersecție din București. Trei mașini au fost avariate

"S-a auzit ca şi cum s-au spart mai multe sticle şi am ieşit afară şi pe urmă a venit o maşină cu număr de Spania şi ne-au spus să sunăm la 112. Care nu e locuită, ei sunt plecaţi din ţară", spune un vecin.

Cuprinşi de panică, oamenii au chemat ajutoare, însă medicii n-au mai putut decât să declare decesul. Tânărul era din localitatea Bixad, judeţul Satu Mare.

Cel mai probabil din cauza vitezei prea mari, într-o curbă la dreapta, a intrat pe contrasens, a plonjat peste un podeţ şi s-a oprit în casa de pe marginea şoselei. Poliţiştii au aflat apoi că avea permisul suspendat de aproape un an, după ce ar fi încălcat mi multe reguli de circulaţie.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragicul accident. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morga spitalului din Baia Mare pentru necropsie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult