Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un medic i-a smuls „cu totul” capul bebelușului în timpul nașterii, chiar sub privirile tatălui

Tatăl susține în raportul său de poliție că a fost invitat de medic să urmărească îndeaproape nașterea și că și-a văzut fiica în viață înainte de a-i fi smuls capul „cu totul”.

Un tată a acuzat un medic că i-a smuls „cu totul" capul fiicei sale în timpul nașterii. Familia susține că nou-născutul a fost în viață în timpul nașterii până când a avut loc incidentul îngrozitor, pe 1 mai, într-un spital din Brazilia.

De asemenea, părinții au acuzat Spitalul das Clinicas da UFMG, din Belo Horizonte, în statul brazilian Minas Gerais, că a făcut presiuni asupra lor pentru a semna documente care să acopere detaliile.

Mama, pe nume Ranielly Coelho Santos, a depus o plângere la poliția locală două zile mai târziu, iar autoritățile au confirmat ulterior că medicul este investigat, potrivit DailyStar.

Potrivit rapoartelor presei braziliene, Ranielly, care are deja o fiică de nouă ani, a fost spitalizată pe 24 aprilie.

Citește și
ginecolog
Cum a scăpat de pedeapsă un medic judecat în dosarul unui bebeluș născut în taxi care a murit

La momentul respectiv, mama se afla în doar 28 de săptămâni de sarcină, iar pe 1 mai medicii i-au indus travaliul.

În timpul nașterii, obstetricianul l-ar fi chemat pe tatăl fetiței pentru a urmări îndeaproape nașterea.

Cum ar fi încercat spitalul să-i șantajeze

Tatăl susține că fiica sa clipea și își mișca gura, așa că el susține că era vie și sănătoasă.

Dar, potrivit raportului depus la poliție, medicul a apăsat-o pe burta mamei pentru a scoate mai repede corpul copilului.

În timpul acestui proces, tatăl dezorientat susține că capul copilului a fost "smuls".

În raportul poliției se mai spune că familia a fost abordată ulterior de un asistent social de la spital, care a spus că unitatea va suporta toate costurile pentru înmormântarea bebelușului.

Dar oferta ar fi fost valabilă doar dacă erau de acord să semneze documente care să ateste că "autopsia a fost deja efectuată la spital", că "trupul copilului a fost deja examinat" și că "trupul nu va fi trimis la Institutul de Medicină Legală (IML)" pentru analize suplimentare.

Potrivit avocatei Jennifer Valente, familia a refuzat să semneze hârtiile, iar rămășițele copilului sunt examinate la IML.

Spitalul ar fi refuzat să comenteze pentru presa locală, iar rezultatul autopsiei nu a fost făcut public. Ancheta poliției este în curs de desfășurare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult