Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un medic din Urlați a cusut maneta unei frâne de bicicletă în piciorul unui pacient

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un tânăr din Prahova, care a ajuns la spitalul din Urlați în urma unui accident de bicicletă, vine cu o poveste uluitoare.

Doctorul, care i-a cusut rana de la picior, n-ar fi observat că, în plagă, avea adânc înfipt mânerul de la frâna bicicletei. Trei săptămâni mai târziu, obiectul metalic, de opt centimetri lungime, i-a fost extras din picior, în Olanda.

Bărbatul de 34 de ani povestește că, după intervenția chirurgicală, a fost la spital de mai multe ori, pentru schimbarea pansamentului. 11 zile mai târziu, un alt doctor i-a scos firele de la sutură. Pentru că piciorul era umflat și îl durea, a primit recomandarea de a lua analgezice și antibiotic.

Apoi a plecat în Olanda, unde are un contract de muncă. Ajuns acolo, situația i s-a înrăutățit. Nu mai putea merge, așa că șeful lui i-a spus să se ducă la doctor. Când a urcat treptele clinicii, pielea din jurul cicatricii i-a pleznit.

Medicul care l-a consultat și-a dat seama imediat că are un corp străin în picior. Era mânerul de la frâna de mână a bicicletei, un obiect metalic de circa opt centimetri.

Citește și
urziceni
Filmul cazului scandalos de la Spitalul din Urziceni. S-au dat trei amenzi și s-a cerut o demisie „de onoare”

După ce pacientul a făcut publică întâmplarea, conducerea spitalului din Urlați a anunțat că va face o anchetă internă. A evitat să răspundă, însă, dacă la momentul accidentului, medicii trebuiau să ceară o radiografie sau nu.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult