Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un jandarm s-a sinucis cu arma din dotare. Bărbatul fusese condamnat în primă instanță

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un jandarm din Argeș a fost găsit, miercuri dimineață, fără suflare. S-ar fi împușcat cu arma din dotare, arată datele din anchetă.

Bărbatul de 45 de ani fusese condamnat, în primă instanță, la 2 ani de închisoare, în dosarul unui accident. Iar vestea l-ar fi dat peste cap - cred colegii.

Trupul bărbatului a fost descoperit de un alt jandarm, la schimbul de tură. Miercuri seara, când și-a preluat sarcinile, nu a lăsat să se întrevadă nimic.

Maior Flavius Tănase, purtător de cuvânt IJJ Argeș: ”Când a intrat în serviciu, a fost verificat de către șeful de schimb, nu a dat absolut niciun semn că ar avea vreo problema sau vreo dificultate în executarea serviciului."

În urmă cu doi ani, jandarmul a fost implicat într-un accident ușor. A comis însă imprudența de a părăși locul și de a pleca spre casă. Acolo l-au găsit polițiștii de la Rutieră. În fața lor, un alt pas greșit: agenții i-ar fi cerut să sufle în etilotest și să meargă la spital, să ii fie recoltat sânge, însă subofiterul a refuzat și a semnat că nu dorește recoltarea probelor.

Citește și
sinucis
Explicaţia gestului tânărului care s-a sinucis cu maşina, secerând o familie nevinovată. Ce mesaj de adio a lăsat

Polițiștii i-au întocmit dosar penal. Cazul a fost preluat, a doua zi, de Parchetul Militar. Apoi, la Inspectoratul Județean de Jandarmi Argeș a sosit decizia.

Maior Flavius Tănase, purtător de cuvânt IJJ Argeș: "Avea o sentința emisă de către Tribunalul Militar București, prin care a fost condamnat la 2 ani cu suspendare. "

O decizie care putea fi însă contestată. Bărbatul era căsătorit și lasă în urmă o fiică de 19 ani.

Cea mai recentă testare psihologică, pe care a treut-o fără probleme, a avut loc anul trecut, în noiembrie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult