Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care un tânăr fără permis trece cu maşina furată peste un copil, apoi fuge de la faţa locului, în Timiș

Your browser doesn't support HTML5 video.

S-au derulat scene şocante într-o localitate de lângă Timişoara. Un individ fără permis a trecut cu maşina peste un copil de 10 ani, apoi a fugit de la faţa locului. Printr-un mare noroc, cel mic este în viaţă.

Bărbatul de la volanul mașinii de culoare albastră nu are permis - spun politiștii - iar autoturismul pe care îl conduce este furat. Cât oprește să stea de vorbă cu mai mulți copii, un tânăr i se urcă pe capotă. Ce auziți este zgomotului motorului mașinii pe care șoferul îl turează puternic în timp ce dă cu spatele. Bărbatul de la volan este mai mult atent la gluma pe care i-o face celui de pe capotă decât la ce se întâmplă în spatele autoturismului. Sunt doi copii care se joacă acolo. Pe unul îl lovește. Copilul accidentat ajunge sub autoturism.

Ne întorcem la secvențele filmate de prima cameră. Acum se vede că bărbatul de la volan era însoțit de o fată. După accident aceasta coboară din autoturism, iar șoferul accelerează din nou și dispare. Mai mulți oameni ies dintr-o curte ca să vadă ce se întâmplă cu rănitul. Băiatul lovit de mașina fugarului are 10 ani. După accident a fost dus la spital. Acum este bine. Părinții lui nu au dorit să comenteze întâmplarea. Se pare că se știau cu șoferul. Daniel Drăgan, primar Parța: „Vina este împărțită între cel de la volan și părinții care și-au lasat copiii nesupravegheați.” Două zile după ce a provocat accidentul, șoferul a stat ascuns. A părăsit locul accidentului și localitatea și a lăsat mașina la sediul firmei, apoi a dispărut. Vineri s-a predat. Andreia Jerdea, Poliția Timiș: „În jurul orei 15.30 conducătorul auto s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș pentru audieri.” Și într-o localitate din Iași, două fete care se jucau pe marginea drumului au fost lovite de o mașină. Una dintre ele - de 11 ani - a murit ulterior la spital.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult