Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„I-a luat pe toți din plin”. Momentul în care cei doi copii din Iași au fost loviți de un TIR pe trecerea de pietoni | VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un grav accident a avut loc dimineață, pe Drumul European 583, în localitatea Lețcani, din Iași. Un tată cu doi copii au fost loviți pe trecerea de pietoni de un TIR.

Băiatul de trei ani a murit pe loc, iar fratele lui de șase ani și tatăl au ajuns la spital. O cameră de supraveghere a surprins momentele tragice.

Bărbatul a fost filmat în timp ce iese cu cei doi copii dintr-un dispensar și se îndreptă spre trecerea de pietoni. Tatăl îl ține pe cel mic de mână. Șoferul TIR-ului oprește și așteaptă să treacă un pieton din stânga lui, dar nu se uită și în dreapta, de unde veneau cei trei. Așa că pornește și îi lovește în plin. Deși mastodontul nu avea viteză, cei trei au ajuns sub roți. Lovitura i-a fost mortală băiețelului de trei ani. Fratele lui de șase ani și tatăl au fost transportați la spital. Femeie: „Cred că nu i-a văzut și l-a agățat pe cel care a murit. Ferească Dumnezeu”.

Bărbat: „Șoferul nu ar fi văzut că e bordul înalt, este și un semnal exact unde indică că e trecere de pietoni”.

Femeie: „Era la jumătatea trecerii, pe bandă. Tatăl era cu ăla mic de trei ani și i-a luat pe toți trei din plin”.

Citește și
migranti
Un pont primit de la români a salvat viața a 17 oameni. Ce au descoperit polițiștii maghiari într-un tir turcesc

Șoferul TIR-ului susține că cei doi copii ar fi țâșnit pe trecere, iar el n-a apucat să îi evite. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere îl contrazic. Tatăl copiilor a fost operat. Bărbatul are ruptură de splină și fractură de bazin. Băiatul cel mare a fost externat.

Alina Belu, ditrectorul Spitalului „Sf. Maria” din Iași: „Băiatul era extrem de speriat și în stare de șoc puternic, pentru că a văzut ce i s-a întâmplat fratelui său”. Șoferul de TIR nu băuse. El este cercetat pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult