Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeia zăcea moartă în baie, iar iubitul ei stătea lângă ea și îi trimitea mesaje. Descoperire șocantă făcută de anchetatori

Un bărbat în vârstă de 49 de ani și-a strangulat iubita până a murit, după care a plecat la cumpărături.  

Bărbatul din Țara Galilor este acuzat că și-a strangulat iubita și apoi a plecat să cumpere înălbitor și mâncare pentru pisici pentru a-și acoperi urmele.

Agresorul a recunoscut crima, dar neagă că și-a ucis iubita în mod deliberat.

Judecătorilor li s-a spus că Pickering, care a lucrat anterior ca anestezist în două spitale, i-a provocat o serie de răni iubitei sale din „furie sau răutate".

Procurorul a declarat că, după crimă, bărbatul a încercat să își acopere urmele și a mers la magazin pentru a cumpăra înălbitor și mâncare pentru pisici.

„Acuzarea susține că violența nejustificată și comportamentul ilegal din partea inculpatului față de domnișoara Dowey în mod intenționat, fie din furie, fie din răutate, a fost cauza morții acesteia, iar el este responsabil pentru moartea ei. În violența vicioasă și intenționată față de ea, el este vinovat de uciderea ei", a spus procurorul, conform Mirror.

Citește și
Crima
Și-a ucis iubita și apoi s-a sinucis, orbit de gelozie. Ce a făcut bărbatul înainte să își ia viața

Procurorul susține că agresorul a încercat apoi să își acopere urmele printr-un „șiretlic calculat". După ce a omorât-o, acesta i-a trimis femeii un mesaj în care a întrebat-o dacă „a ajuns cu bine la Merthyr”. Femeia zăcea însă moartă lângă el.

Autopsia a arătat că femeia a fost agresată înainte de deces. Avea vânătăi la nivelul feței, gâtului, brațelor și picioarelor, precum și o fractură.

Bărbatul care este acum anchetat a lucrat ca anestezist în două spitale. El și-a pierdut ambele locuri de muncă din cauza bolii și a problemelor disciplinare. Ultimul său loc de muncă a fost la un depozit Amazon din Swansea, Țara Galilor, unde a lucrat între decembrie 2022 și februarie 2023.

Victima bărbatului a fost și în trecut victima violenței domestice. Înainte de a se muta cu cel care mai târziu a omorât-o, femeia a locui într-un adăpost și avea probleme cu alcoolul și cu drogurile.

După ce a ucis-o, bărbatul a mărturisit în fața familiei ei că „s-a întâmplat ceva în apartament”.

Când au sosit ofițerii și l-au întrebat ce s-a întâmplat, bărbatul a spus: „Ea este moartă. A murit. Eu doar mă apăram. Ea a luat-o razna, ca de obicei".

Cadavrul femeii a fost găsit în baia apartamentului. Aceasta era întinsă pe podea și avea o pungă de gunoi neagră pe cap. Pe peretele din apropierea corpului ei erau pete de sânge.

Când a fost arestat ca suspect de crimă, bărbatul a spus: „Nu sunt o persoană violentă, mă apăram. Nu am știut ce să fac".

Anchetatorii au ajuns la concluzia că femia a murit strangulată. 

În caz de urgenţă, apelaţi numărul Telverde destinat victimelor violenţei domestice! Numărul de Telverde este 0800 500 333.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult