Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Elev umilit de învățător în fața clasei: "Uitați cât de urât e acest copil"

Un elev de la o școală primară din Foligno, provincia italiană Perugia, a fost umilit într-un mod crunt chiar de învățătorul său doar pentru că era de culoare.

"Uitați cât de urât e acest copil negru! Copii, nu-i așa că este chiar foarte urât?", sunt cuvintele pe care învățătorul le-ar fi spus în timpul unei ore de curs, cerându-i apoi elevului să întoarcă spatele la clasă ca să nu-l mai vadă, informează La Repubblica.

Incidentul s-a petrecut în școala primară din Monte Corvino, cartier din Foligno, în urmă cu câteva zile, iar elevul a povestit totul acasă.

Băiatul le-a spus părinților că învățătorul a desenat pe fereastră un semn cu degetul și i-a cerut să se întoarcă cu spatele la colegii săi și să privească doar acel semn de pe fereastră.

Povestea a fost confirmată și de directorul instituției școlare. "Am informat Inspectoratul școlar pentru că este vorba despre un incident foarte grav", a declarat directorul.

Citește și
elevi
Elev amenințat cu cuțitul de un coleg, în curtea școlii. Paznicul a chemat jandarmii
Explicația halucinantă a învățătorului

Confruntat de părinții copilului și de șefii săi, cadrul didactic a declarat că, de fapt, a fost vorba despre un experiment școlar.

Învățătorul a susținut că a vrut să le arate copiilor cât de nedrept este un comportament rasist.

Autoritățile au declanșat o anchetă, dar, pentru moment, învățătorul își continua activitatea în mod normal.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult