Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Crimă urmată de sinucidere, în Caraș-Severin. Un bărbat și-a ucis partenera care voia să plece la muncă în Austria

Your browser doesn't support HTML5 video.

Crimă urmată de sinucidere, într-o familie din Caraș-Severin. Într-o criză de gelozie, un bărbat de 51 de ani și-a fi omorât cu sălbăticie partenera de viață, apoi și-ar fi pus capăt zilelor, în curtea casei.

Cei doi au fost descoperiţi fără suflare chiar de fiica lor, o tânără de 20 de ani. Cei doi soţi au început să se certe în curtea casei. Din ce spun vecinii, gelozia i-ar fi provocat o criză de furie bărbatului de 51 de ani.

Femeia urma să plece la muncă în Austria, iar partenerul ei credea că vrea să-l înșele.

Martor: „Am auzit zbierând, dar nu m-am dus, că eu nu vorbesc cu ei. Ei doi s-au apucat să curețe un coș, și s-au luat la ceartă, eu aşa am auzit.”

Reporter: Era gelos?

Citește și
procesul rugbystilor
Final în ”procesul rugbyștilor”, pentru crima odioasă care a șocat Argentina. Ce s-a întâmplat la citirea verdictului VIDEO

Martor: „El pe ea, da. El nu o mai vrut să o lase, să nu știu ce și i-o găsit pe telefon, și atunci cică s-au luat la ceartă.”

Nimeni nu a văzut însă ce a urmat. Bărbatul ar fi lovit-o pe femeie până a lăsat-o inertă, apoi s-ar fi sinucis.

Fiica și-a găsit mama moartă

Fata celor doi se afla în casă în momentul tragediei, dormea. La scurt timp, a ieșit în curte și a găsit-o prima dată pe mama ei, răpusă la pământ. Speriată, a fugit la o vecină ca să cheme ajutor.

Bărbat: „O chemat-o pe vecina asta. Să vină, că mamă-sa e într-o baltă de sânge. Că nu știe unde e tata. Și ea când o intrat pe poartă, când l-o văzut acolo, după aia i-o spus lu fată.”

Cei doi locuiau împreună de zeci de ani în localitatea Fârliug. Recent, deveniseră bunici.

Femeie: „Chiar astă toamnă venea cu bebelușul la noi și o zis...noi nu ne certăm la noi. De când sunt la el venită, nu mi-a dat o palmă... și acuma?!”

Bărbatul trăia dintr-un ajutor social de la primărie. Acum oamenii din sat vor să strângă bani, pentru înmormântare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult