Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident violent în Prahova. Un tânăr a murit după ce s-a izbit cu autoturismul de un copac

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un tânăr de 28 de ani din Ialomiţa a murit marți dimineaţă într-un accident petrecut în Prahova. Autoturismul pe care îl conducea a derapat, a izbit puternic un copac şi s-a răsturnat pe DN1 D, în preajma localităţii Drăgăneşti.

Echipajele de urgenţă l-au găsit inconştient şi au cerut ajutorul unui elicopter, însă manevrele de resuscitare au fost zadarnice.

Maşină condusă de bărbatul de 28 de ani a intrat cu viteza într-o curbă. Şoferul a pierdut controlul şi a derapat, iar vehiculul a lovit mai întâi câţiva arbuşti, un copac şi în cele din urmă s-a răsturnat în câmp.

Şoferul a rămas prins în autoturismul distrus. Alertate, echipajele de salvare au intervenit rapid, inclusiv cu un elicopter.

Medicii au început manevrele de resuscitare, însă din păcate nu l-au putut salva pe şofer.

Ruxandra Rădulescu, medic primar Ambulanța Prahova: ”La locul accidentului am găsit o singură victimă, un bărbat de 28 de ani respectiv conducătorul auto încarcerat, inconştient după manevrele de descarcerare la scurt timp a intrat în sop cardiorespirator am aplicat manevre de resuscitare dar din cauza leziunilor grave din păcate nu s-a mai putut face nimic.”

Mihai Dinu, inspector Serviciul Rutier Prahova: ”În accident a fost implicat un singur autovehicul şi a fost soldat din păcate cu decesul conducătorului auto. Este deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.”

În zona traficul a fost dirijat de poliţişti, până când echipajele de urgenţă şi criminaliştii au încheiat cercetările.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult