Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 11 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Cine și-ar putea întâlni sufletul pereche la o reuniune mondenă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 11 noiembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu provocări. Apar oameni care nu şi-au anunţat sosirea, dar o să ne bucurăm de prezenţa lor, şi o să le facem şi noi surprize unor oameni, poate-s chiar ai noştri, din familie.

Vibraţia zilei este 112, număr maestru şi o să tragem concluzii înţelepte.

Horoscop 11 noiembrie 2023 – SCORPION

Se poate să plecaţi într-o escapadă turistică, pare să fie mai degrabă o aventură ....turistică, ceva inedit, poate un sport extrem.

O întâlnire care vă poate schimba viaţa în bine şi să vă aşezaţi şi voi la casa voastră, dacă n-aţi făcut-o deja.

Horoscop 11 noiembrie 2023 – SĂGETĂTOR

Sunt ceva evenimente la care v-aţi putea duce şi o să vă-ntâlniţi cu prieteni, cunoştinţe mai vechi şi vă mai faceţi şi altele noi ca să lărgiţi cercul de prieteni.

O să vă ia prin surprindere o veste şi poate daţi fuga într-un oraş din ţara să revedeţi nişte buni prieteni care poate sărbătoresc ceva.

CITIȚI ȘI: Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2023. Luna Nouă aduce noi șanse și oportunități pentru toate zodiile

Horoscop 11 noiembrie 2023 – CAPRICORN

Se pare că dispuneţi de nişte bani din economii şi o să vă puteţi deplasa pentru o zi, două în alt oraş, poate o staţiune turistică,să vă relaxaţi.

O să vă daţi întâlnire cu grupul de prieteni c-aveţi un eveniment, poate fi şi sportiv, c-oți fi ales să faceți mişcare.

Horoscop 11 noiembrie 2023 – VĂRSĂTOR

Se poate s-aveţi de trimis un mesaj în faţa unei mulţimi de oameni, poate vă prezentaţi la un concurs, o fi un examen, sau vă duceţi la un spectacol.

E cineva interesat de voi şi n-o să se lase până n-o să vă acapareze cu totul, cu condiţia să fie un sentiment reciproc.

Horoscop 11 noiembrie 2023 – PEŞTI

O să primiţi câteva invitaţii pe la mondenităţi şi n-aţi vrea să rataţi niciuna, dar vedeţi cum staţi cu timpul, ca să le treceţi în revistă pe toate.

Se poate să daţi de cineva la o petrecere care vrea să vă coopteze într-un proiect de anvergură şi să aveţi la ce să vă gândiţi până luni.

Horoscop 11 noiembrie 2023 – BERBEC

Un dus-întors v-ar prinde bine, vă duceţi la nişte prieteni, sau la rude, şi vă întoarceţi diseară, ca să vă şi odihniţi mâine.

Se poate să vă scoată la cafea cineva care o să reînnoiască o ofertă de job şi rămâne să reflectaţi asupra ofertei.

Horoscop 11 noiembrie 2023 – TAUR

Sunteţi pregătiţi de o excursie într-un parc de agrement ca să încercaţi senzaţii tari, că vreţi să daţi refresh stării de spirit, să vă reinventaţi.

O revedere emoţionantă şi poate o să apară şi la voi confortul afectiv că aţi întâlnit pe cineva care să vă completeze frumos.

Horoscop 11 noiembrie 2023 – GEMENI

Poate vă faceţi de lucru pe acasă mare parte din zi, să reamenajaţi interiorul şi o să vă rămână ceva timp, diseară să vă întâlniţi cu prietenii.

O să relaţionaţi mult mai bine cu cei tineri, poate ieşiţi la plimbare, practicaţi un sport, vă duceţi, poate, cu copiii la pădure, în parc.

Horoscop 11 noiembrie 2023 – RAC

O invitaţie, pe care chiar vreţi s-o onoraţi la nuntă, sau la un botez, e o petrecere care o să vă imprime o stare de bună dispoziţie care să spele toată oboseala acumulată.

Se poate să întâlniţi la reuniunile mondene pe cineva care să vă facă să visaţi, frumos, la o relaţie şi să se şi- împlinească.

Horoscop 11 noiembrie 2023 – LEU

Se poate s-aveţi musafiri, dacă n-aveţi chef să ieşiţi cu ei la restaurant, că de casă v-oţi fi săturat, vă duceţi să mai vedeţi şi alţi oameni, să schimbaţi peisajul.

O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva care poate da un alt curs vieţii voastre şi să vă căsătoriţi, în curând.

Horoscop 11 noiembrie 2023 – FECIOARĂ

Vă invită cineva într-o călătorie şi o să vă facă plăcere să descoperiţi locuri noi care să reprezinte hrana sufletească pentru voi şi să vă reorganizaţi.

Se poate să vă facă o vizită, fraţii, surorile cu nepoţi cu tot - posibil cu ocazia vreunei zile de naştere.

Horoscop 11 noiembrie 2023 – BALANŢA

O să cheltuiţi din banii de rezervă ca să-i scoateţi la plimbare pe ai voştri, să vi se limpezească creierul, să vă clătiţi cu toţii privirea, să respiraţi alt ar.

Vine cineva din alt oraş şi o să petreceţi, poate, mai mult de o zi ca să vă spuneţi tot ce-aveţi de spus c-or fi multe. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult