Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Profesoara concediată din cauza imaginilor de pe OnlyFans a trecut la nivelul următor. „Trebuie să ai material bun” |GALERIE

Asistenta universitară care a fost concediată din cauza conținutului de pe OnlyFans a trecut la un alt nivel. Fosta profesoară apare acum într-o celebră revistă pentru adulți.

Ava James, cunoscută și sub numele de "The Dommy Mommy", a fost implicată într-o dispută cu inspectoratul școlar, în aprilie, din cauza paginii sale de pe OnlyFans. Era de opt ani asistentă universitară, iar conducerea școlii a decis să o concedieze, după ce a plătit subscripția pentru a-i vedea conținutul picant de pe site-ul pentru adulți, relatează publicația Daily Star.

Femeia a fost somată să-și șteargă contul, înainte de a fi dată afară din învățământ, dar a refuzat, spunând că salariul de profesoară e mic și doar așa putea să-și rotunjească veniturile. În conținutul „obraznic” poza „indecent” chiar și în ipostază de școlărită, iar asta a atras furia consiliului profesoral.

Mai exact, districtul școlar din Coquitlam, Canada, i-a trimis o somație, amennințând-o că îi va închide contractul de muncă dacă nu-și va dezactiva contul OnlyFans și alte conturi de socializare aferente. Femeia în vârstă de 35 de ani a afirmat anterior că cei din consiliul districtului școlar care o angajase au recunoscut că au plătit pentru conținutul ei pentru a vedea ce posta, arată sursa citată.

Mamă singură din Canada, fosta profesoară, al cărei nume real este Kristin MacDonald, a declarat că este "dezamăgită" de această decizie.

Citește și
Politia Romana
Profesoară din Azuga, cercetată pentru abuz în serviciu și fals, după comportamentul de la clasă. Ce s-a stabilit până acum

Totuși, concedierea considerată de ea „abuzivă” i-a adus acesteia faima suficientă pentru o apariție în revista „Playboy”, ea postând pe Instagram un preview de la ședința foto.

Ava a postat o fotografie picantă pe contul ei, din această sesiune, purtând cizme aurii până la genunchi și un set de lenjerie intimă sumară.

„Întotdeauna trebuie să ai material bun de citit! #model #playboy #playboymagazine #playboybunnies" a scris ea la legenda postării.

Zeci de fani au cerut mai multe detalii, inclusiv în ce număr al revistei ar putea să apară.

„Ești o zeiță a seducției", a comentat unul dintre aceștia.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult