Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Priscilla Presley, fosta soţie a lui Elvis Presley, a împlinit 79 de ani. Cum a sărbătorit

Priscilla Presley a avut parte de o noapte de neuitat în timp ce își sărbătorea cea de-a 79-a aniversare.

Fosta soție a lui Elvis Presley a marcat ziua cea mare cu o petrecere la Cipriani din Beverly Hills, California, joi, 23 mai, înconjurată de cei mai apropiați prieteni și familie, inclusiv fiul Navarone Garcia și nepoatele Riley Keough, 34 de ani, și Harper și Finley Lockwood, ambele de 15 ani, potrivit People.

Garcia a împărtășit pe Instagram un montaj foto din timpul nopții. El a început videoclipul cu o fotografie cu el și mama sa ținând în mână tortul de ziua ei. Tortul cu glazură albă conținea o fotografie a lui Garcia și a Priscillei, împreună cu cuvintele „La mulți ani Priscilla”.

De asemenea, el a împărtășit diverse fotografii făcute pe parcursul nopții, inclusiv o fotografie cu el, Priscilla și Keough - care este fiica regretatei Lisa Marie Presley și a lui Daniel Keough - pozând pentru o fotografie. Riley a fost, de asemenea, surprins de fotograful Christopher Ameruoso discutând cu Garcia în diferite momente din timpul petrecerii.

Gemenii Lisei Marie cu Michael Lockwood, Harper și Finley, au apărut, de asemenea, în diverse instantanee. Într-o fotografie, Priscilla putea fi văzută discutând cu Riley, Harper și Finley, în timp ce fetele îi zâmbeau. Un alt instantaneu o arăta pe Priscilla pozând cu nepoatele ei la o masă, iar una dintre fete o îmbrățișa.

Citește și
priscilla presley
Festivalul de Film de la Veneția continuă. Priscilla, fosta soție a lui Elvis Presley, a fost prezentă

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult