Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Nou portret al Reginei Elisabeta, dezvăluit cu ocazia Jubileului de Platină. Suverana a transmis și un mesaj

Regina Elisabeta a Marii Britanii a publicat un nou portret cu ocazia Jubileului de Platină. De asemenea, suverana a transmis și un mesaj dedicat britanicilor.

Într-un mesaj special adresat țării sale, Regina Elisabeta a spus că „multe alte amintiri vor fi create” în următoarele patru zile.ț

Suverana în vârstă de 96 de ani sărbătorește 70 de ani de când a urcat pe tron și speră că festivitățile vor aduce oamenilor oportunitatea de a reflecta la tot ceea ce țara a realizat din 1952 și până în prezent, adăugând că privește spre viitor cu „încredere și entuziasm”.

„Mulțumesc tuturor celor care au fost implicați în reunirea comunităților, a familiilor, a vecinilor și a prietenilor pentru a marca Jubileul de Platină, în Regatul Unit și Commonwealth. Știu că multe amintiri vor fi create cu ocazia festivităților. În continuare sunt inspirată de bunătatea care mi se arată și sper ca zilele care vin să aducă oportunitatea de a reflecta la tot ceea ce s-a realizat în ultimii 70 de ani, în timp ce privim spre viitor cu încredere și entuziasm”, este mesajul transmis de Regina Elisabeta.

De asemenea, un nou portret al reginei a fost publicat. Aceasta a purtat o haină de culoare albastră, creată de Angela Kelly. Fotografia a fost făcută de fotograful Ranald Mackechnie într-unul dintre apartamentele private ale reginei de la Windsor.

Citește și
Regina Elisabeta a Marii Britanii, metrou
Apariție surpriză a reginei Elisabeta a Marii Britanii. A inaugurat o linie de metrou la Londra

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult