Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Hailey Bieber a născut un băiețel și a dezvăluit ce nume va purta. FOTO

Cântărețul canadian Justin Bieber a anunțat nașterea primului său copil cu soția sa Hailey. Într-o postare pe Instagram, Bieber a împărtășit o fotografie cu piciorușul fiului său, scrie BBC.

„Bine ai venit acasă”, a scris Bieber în descrierea pozei. În același timp, el a dezvăluit și numele bebelușului- Jack Blues Bieber.

Katy Perry și Kylie Jenner au fost printre celebritățile care au felicitat cuplul.

„Binecuvântarea voastră a sosit”, a scris Katy Perry ca un comentariu la postarea lui Bieber.

Între timp, Jenner a scris: „Nu mă pot descurca cu acest picioruș”.

În luna mai, când a fost anunțată sarcina, cuplul a împărtășit un videoclip și imagini cu Hailey în care i se vedea burtica într-o rochie albă din dantelă.

Modelul american în vârstă de 27 de ani și cântărețul pop s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete în New York în 2018.

Citește și
Hailey și Justin Bieber
Hailey și Justin Bieber, surprinși în ipostaze tandre. Cei doi și-au emoționat fanii cu ultimul videoclip postat pe Instagram

Cunoscut pentru melodiile sale de succes „Baby”, „Love Me” și „Yummy”, Justin a devenit faimos pe când avea doar 13 ani.

Anul trecut, Justin a fost nevoit să anuleze concertele rămase din turneul său mondial pe fondul recuperării sale continue de la sindromul Ramsay Hunt, o afecțiune care poate provoca paralizie facială.

Hailey, fiica actorului Stephen Baldwin, este fondatoarea unei linii de produse de îngrijire a pielii, Rhode.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult