Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Johnny Depp: Nu mă mai gândesc la Hollywood

Actorul american Johnny Depp, care a revenit pe marile ecrane cu pelicula „Jeanne du Barry”, în care joacă rolul regelui francez Ludovic al XV-lea, spune că nu se mai gândește la o revenire la Hollywood.

Vedeta a acordat recent un interviu mai detaliat ziarului italian Corriere, conform Index.hu.

„Nu știu de ce se numește revenire. Dacă îmi rup coloana vertebrală și apoi sar brusc pe scenă, atunci pot spune că este o revenire. Sau dacă mor și voi învia din nou, asta va fi și o revenire uriașă”, a spus Depp râzând, când a fost întrebat dacă va reveni la Hollywood.

Actorul american a mai spus că nu a „dispărut niciodată cu adevărat”. Pe de altă parte, el a recunoscut că din cauza procesului de defăimare, în care s-a judecat cu Amber Heard, telefonul i-a sunat mai puțin decât înainte, iar marile studiouri nu-l căutau pentru roluri de film.

„Când ești eliminat dintr-un film din cauza unor acuzații nefondate, poți simți că ai fost exclus definitiv. Dar acum nu ma simt exclus, nu prea mă mai gandesc la Hollywood. Pur și simplu nu poți fi tu însuți acolo. Succes celui care nu se deranjează. Am ales o altă cale”, a spus Johny Depp, căruia Warner Bros i-a cerut să renunțe la rolul lui Grindelwald din Fantastic Beasts, după ce Amber Heard l-a acuzat de violență domestică.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult