Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Hailey și Justin Bieber au sărbătorit 5 ani de la nuntă. Au fost surprinși luând cina la un restaurant din Los Angeles

Hailey și Justin Bieber au sărbătorit luni seară șase ani de la nuntă. Cei doi au fost surprinși luând cina la un restaurant din Los Angeles.

Justin părea slăbit și încordat, potrivit publicației Daily Mail. El a purtat o ținută casual, neagră, ochelari de soare și o șapcă de baseball. Hailey a optat și ea pentru o ținută lejeră: un pulover bej supradimensionat, blugi și mocasini negri. Ea și-a completat look-ul cu o pereche de ochelari de vedere cu rame roșii și o geantă de umăr cu imprimeu leopard

Superstarul și modelul american s-au căsătorit civil în 2018, iar nunta a avut loc în 2019. În august 2024, cei doi au devenit părinți pentru prima oară. Cântărețul a anunţat naşterea lui Jack Blues într-o postare pe Instagram, care a adunat rapid milioane de aprecieri.

„Welcome home, Jack Blues Bieber” (Bun venit acasă, Jack Blues Bieber), a scris atunci cântăreţul în vârstă de 30 de ani, la o fotografie cu piciorul nou-născutului învelit într-o păturică.

Citește și
justin bieber
Celebru artist, de nerecunoscut în cea mai recentă apariție, la un hotel de lux. Pantalonii de abia stăteau pe el. FOTO

Cei doi s-au căsătorit civil în cadrul unei ceremonii secrete în New York în 2018, iar un an mai târziu a avut loc petrecerea de nuntă.

Justin Bieber a devenit o senzaţie pop în 2009, cu o serie de single-uri de succes, inclusiv „Baby” cu rapperul Ludacris şi „Somebody to Love”. Hailey Bieber, fiica actorului Stephen Baldwin, a defilat pentru mărci precum Ralph Lauren şi Tommy Hilfiger. De asemenea, şi-a creat propria marcă de produse de înfrumuseţare, Rhode.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult