Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gwyneth Paltrow a pozat nud de ziua ei. Cum arată la 48 de ani

Actrița Gwyneth Paltrow a pozat nud de ziua ei, cu ocazia împlinirii vârstei de 48 de ani. Născută în 1972, actrița arată fabulos pentru vârsta ei.

Actrița Gwyneth Paltrow a publicat imaginea în care apare în costumul Evei pe contul personal de Instagram și a strânst mii de Like-uri și sute de comentarii. Și fiica ei a reacționat, printr-un scurt comentariu, scriind doar ”MOM - Mama”.

Ea a scris în dreptul imaginii publicate pe Instagram: „Azi, în nimic altceva decât costumul Evei”, potrivit news.ro.

Actriţa şi-a petrecut ziua de naştere alături de soţul ei, Brad Falchuk, care a scris, între altele: „Şmechera împlineşte 48 de ani azi”.

Citește și
Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow, dată în judecată pentru că ar fi accidentat un bărbat pe o pârtie

Gwyneth Paltrow şi Brad Falchuk s-au căsătorit în septembrie 2018, într-o ceremonie restrânsă care a avut loc în East Hampton.

Gwyneth Paltrow, născută pe 27 septembrie 1972, a devenit cunoscută după ce a jucat în filmul „Seven” (1995), în care l-a avut partener pe Brad Pitt. După rolurile din comedia romantică „Dincolo de uşi/ Sliding Doors” (1998) şi thrillerul „O crimă perfectă/ A Perfect Murder” (1998), Gwyneth Paltrow a devenit celebră pe plan mondial graţie rolului din „Shakespeare îndrăgostit/ Shakespeare in Love” (1998), care i-a adus premiul Oscar şi Globul de Aur.

S-a remarcat apoi în filme precum „Talentatul domn Ripley/ The Talented Mr. Ripley” (1999), „O familie genială/ The Royal Tenenbaums” (2001), „Uşuraticul/ Shallow Hal” (2001) şi „Dovada/ Proof” (2005).

Mai recent, Gwyneth Paltrow a interpretat, între altele, rolul lui Pepper Potts, asistenta şi iubita personajului Iron Man din „Iron Man” şi „The Avengers”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult