Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Emma Răducanu și Carlos Alcaraz ar avea o relație amoroasă. Mesajul spaniolului: ”Sper că i-a plăcut”

Emma Răducanu și Carlos Alcaraz ar avea o relație amoroasă, susțin în ultimele zile mai multe surse media, iar niciunul dintre ei nu a negat categoric zvonul care devine din ce în ce mai persistent.  

Emma Răducanu a fost cea mai înfocată susținătoare a lui Carlos Alcaraz în finala de la Wimbledon câștigată duminică de spaniol în fața lui Novak Djokovic, motiv suficient pentru presa britanică de a înteți zvonul din ultimele zile, potrivit căruia cei tineri de 21 de ani ar avea o relație amoroasă.

”Răducanu a fost văzută aplaudând generos, în timp ce spaniolul sărbătoarea al patrulea său titlu de Grand Slam”, scrie luni publicația britanică Express. Titlul materialului spune, de altfel, totul: ”Carlos Alcaraz răspunde zvonurilor sălbatice că are o relație cu Emma Răducanu”.

Subiectul a ajuns chiar la conferința de presă de după un eveniment major precum câștigarea Wimbledon. Alcaraz a fost întrebat dacă prezența Emmei în tribune pentru a-l susține a avut vreo semnificație aparte, iar răspunsul său a fost demn de un gentleman.

”Nu știu. Bămnuiesc că a venit multă lume să vadă finala. Novak și cu mine jucăm mereu spectaculos, a fost un meci frumos de privit”, a declarat Carlos Alcaraz.

Citește și
carlos alcaraz
Carlos Alcaraz, campion la Wimbledon. Spaniolul a cucerit turneul al doilea an consecutiv

”Iar Emma e de aici, așa că îmi imaginez că a vrut să vină să vadă finala. Dacă era un Grand Slam în Murcia, 100% m-aș fi dus să urmăresc finala. Nu știu dacă a venit la finală sau dacă a venit să mă vadă pe mine. Cine ştie? Trebuie să o întrebați pe ea, dar eu sper că i-a plăcut finala”, a mai spus spaniolul.

Emma Răducanu se uită la meciurile lui Carlos Alcaraz înainte de propriile partide

Emma Răducanu a ajuns până în runda a patra la Wimbledon, înainte de o suprinzătoare înfrângere în fața chinezoaice Lulu Sun. Între cele două victorii ale ei dinaintea meciului care a eliminat-o, Emma a jucat chiar pe același teren cu Alcaraz, despre care jucătoarea de origine română a spus că o inspiră.

Emma a afirmat chiar că încearcă să imite jocul hipnotizant al lui Carlos. ”Așa au fost ultimele două meciuri pe care le-am văzut la el”, a spus Emma. ”Și este bine să mă uit la cum joacă el înainte de propriul meu meci. În anumite momente, încerci să ai o emulație de acest fel”.

”Zvonuri sălbatice” că Emma Răducanu și Carlos Alcaraz ar fi o pereche circulau dinaintea turneului de la Wimbledon, precizează publicația britanică.

Iar fostul jucător profesionist Mardy Fish a declarat că Alvaraz a refuzat să numească vreo jucătoare de top de la Australian Open pentru că, în mod clar, se întâlnește cu una.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult