Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Salon de înfrumuseţare şi epilare definitivă în Iaşi cu cele mai tari oferte

Chiar dacă suntem în plin sezon rece, nu ar trebui că frumuseţea ta să aibă de suferit, iar tu meriţi să te răsfeţi cu tratamente corporale şi faciale la salonul de înfrumuseţare şi epilare definitivă Beauty Line S din Iaşi.

 

Fă-ţi un cadou şi rezervă-ţi câteva ore de relaxare. Dacă ai amânat tot anul, acum poţi profita de cele mai bune oferte pentru epilare definitiva SPL, tratamente faciale sau corporale. Totodată, nu rata şansa de a beneficia de un masaj de relaxare, anticelulitic sau cu beţe de bambus.

Epilare definitivă SPL

Este momentul să scapi de părul nedorit pentru o perioadă îndelungată de timp şi să te programezi la o epilare definitivă SPL. Pielea ta va rămâne netedă şi catifelată şi nu va mai trebui să ţii faci griji pentru părul nedorit câteva luni. Epilarea definitivă SPL este ideală pentru zonele intime, mai ales dacă îţi displace să mergi prea des la cosmetică. Acum, la Beauty Line S, în Iaşi, poţi beneficia de oferte foarte bune şi poţi folosi voucherele cadou.

Tratamente faciale

Salonul Beauty Line S din Iaşi, este locul perfect pentru a beneficia de tratamente faciale şi servicii de primă clasă la preţuri foarte accesibile. Aici poţi alege dintr-o gamă variată de proceduri, de la mezoterapie facială, radiofrecvenţă facială sau microdermabraziune facială, până la terapia cu oxigen hiperbaric. Indiferent de tipul de ten, aici vei găsi un tratament adecvat pentru a intra cât mai radioasă şi încrezătoare în noul an. Profită de oferte tentante pe care le găseşti acum pentru tratamente faciale profesionale şi investeşte în tine!

Tratamente corporale

Răsfaţă-te o şedinţă de împachetări cu alge marine, împachetări cu gel de cafea sau testează o şedinţă de vinoterapie sau împachetări cu struguri. Orice formă de tratament corporal vei alege, îţi garantăm că te vei simţi mai relaxată, iar pielea ta va deveni mai netedă şi mai strălucitoare - exact ce ai nevoie acum, de Sărbători!

Masaj de relaxare

Masajul de relaxare este blând, fluid şi acţionează la nivel general, ameliorând tensiunea musculară. Totodată, îmbunătăţeşte circulaţia şi mobilitatea şi îţi generează o stare de bine. Dacă nu ai descoperit încă beneficiile unui masaj de relaxare realizat profesional, la Beauty Line S poţi găsi oferte extrem de atrăgătoare. Nu mai aştepta şi fă chiar acum o programare!

Masaj anticelulitic

Conceput special pentru a ameliora şi preveni celulita, masajul anticelulitic de care poţi beneficia la Beauty Line S este o formă de terapie şi o ocazie de relaxare şi răsfăţ. Se va folosi o tehnică specială de masaj pentru a combate cauzele fizice ale celulitei, care nu este altceva decât grăsime prinsă în fire de colagen. După un masaj anticelulitic te vei simţi energică şi revigorată, iar pielea ta va arăta mult mai bine.

Masaj cu beţe de bambus

Masajul cu beţe de bambus este o formă de terapie profundă care se bazează pe utilizarea rolelor de bambus încălzit pentru reducerea tensiunii musculare sau articulare.

Fă chiar acum o programare la https://beautylines.ro pentru o şedinţă de răsfăţ şi intră în noul an cât mai radioasă şi încrezătoare!

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult