Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) 3 ținute în care să integrezi cu succes o pereche de ghete damă

Te-ai gândit la ținutele pe care urmează să le porți în acest sezon? Nu este deloc dificil să te îmbraci la modă, însă poate fi complicat să alcătuiești o ținută de iarnă care să cuprindă și încălțămintea ideală.

 

O pereche de ghete dama poate scoate pe oricine din impas, mai ales dacă o alegi într-o culoare clasică. Gama de ghete de iarna dama este una diversificată la care poți apela oricând în anotimpul friguros. Iată, așadar, câteva idei de ținute la care poți integra cu succes o pereche de ghete.

Un palton elegant

Un lucru este sigur: paltonul nu o să iasă niciodată din tendințe. Dacă vrei să-ți scoți paltonul preferat în evidență, încearcă să-l accesorizezi cu o pereche de ghete. Poți alege un pulover gros într-o culoare neutră pentru un look minimalist. Poartă o pereche de pantaloni tip jeans negri sau pantalonii din stofă și încalță-ți ghetele preferate. Dacă preferi ca ținutele tale să fie cât mai accesorizate, adaugă o pereche chic de ochelari de soare, o geantă tip poștaș, mănuși din piele și un fes într-o culoare distinctă.

O haină din blană artificială

Dacă ești o fire excentrică, înseamnă că cea mai bună idee pentru tine ar fi o haină din blană artificială. Chiar mai mult, poți îndrăzni cu o jachetă cu imprimeu de leopard. Pentru a compune această ținută, poartă o bluză gri cu mânecă lungă, mai largă și accesorizeaz-o cu un colier lung din zale. În partea de jos, poartă o pereche de jeansi skinny într-o culoare mai închisă. Adaugă o geantă la fel de excentrică pentru a obține un efect „wow”.

O jachetă pufoasă de iarnă

Aceasta este o ținuta de iarnă potrivită pentru gustul mai multor tipologii de femei. Aproape oricine deține o geacă pufoasă pentru sezonul friguros. Indiferent de culoarea gecii, partea cea mai bună este că ghetele se potrivesc cu aproape orice. Indiferent ce ai purta sau ce combinații stilistice ai face, nu uita că cel mai important lucru este ca tu să te simți confortabilă în pielea ta. Poartă ceea ce îți place și te pune în evidență!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult