Modifica setarile cookie
Toate categoriile

"Harry Potter: Hogwarts Mystery", jocul video cu care ”studiezi” la școala personajului celebru

Your browser doesn't support HTML5 video.

Dacă vreţi să vă reconectaţi la universul magic din "Harry Potter", acum puteţi studia la şcoala unde a învăţat el.

Şcoala de Magie şi Vrăjitorie Hogwarts este locul unde se desfăşoară un nou joc video. Nu veţi fi Harry Potter şi nici coleg cu el, pentru că micul vrăjitor e încă prea mic ca să meargă la şcoală. Dar puteţi să urmaţi cursurile predate de profesorii lui şi să rezolvaţi misterul unei dispariţii.

"Harry Potter: Hogwarts Mystery" permite utilizatorului să joace rolul unui elev la faimoasa şcoală unde au învăţat Harry Potter şi prietenii lui. Acţiunea se petrece în anii '80, după naşterea lui Harry Potter, dar înainte ca acesta să ajungă la vârsta potrivită pentru a merge la şcoală. Povestea poartă jucătorul prin şapte ani de şcoală, dublaţi însă de un mister ce trebuie dezlegat.

Sangita Agrawal, reprezentant al producătorului: "Nu există un număr cuantificabil de ore cât îţi ia să parcurgi jocul. Dar sunt şapte ani de şcoală, aşa că începi ca elev de anul întâi şi avansezi pe măsură ce parcurgi materia şi treci de etapele din joc."

Pe lângă lecţii de zburat pe mătură, preparare de poţiuni magice şi învăţat vrăji, personajul are mereu de făcut alegeri, iar acestea influenţează felul în care se dezvoltă povestea.

Citește și
Casa lui Harry Potter
Casa unde a luat naștere personajul Harry Potter, scoasă la vânzare. Prețul cerut

Sangita Agrawal, reprezentant al producătorului: "Prima alegere importantă pe care o faci în acest joc este în ce casă vrei să fii. Poţi alege între Gryffindor, Ravenclaw, Hufflepuff sau Slytherin."

Dacă alegeţi să mergeţi la cursurile profesorilor Dumbledore, McGonagall sau Flitwick, s-ar putea să aveţi senzaţia că îi cunoaşteţi, deoarece actorii care i-au interpretat în filmele "Harry Potter" le dau acum glas personajelor. Scriitoarea JK Rowling nu a fost implicată în realizarea scenariului, dar realizatorii jocului s-au dat peste cap să ducă mai departe universul creat de ea.

Jocul este disponibil pentru telefoane şi tablete cu sistemele de operare Android şi iOS.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult