Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Nu putem trăi unul fără celălalt”. O femeie s-a căsătorit cu fiul ei adoptiv pe care l-a cunoscut când el avea doar 13 ani

Caz șocant în Rusia. O femeie în vârstă de 53 de ani s-a căsătorit cu unul dintre fiii ei adoptivi, în vârstă de 22 de ani. Cei doi și-au unit destinele la un restaurant din Kazan, Tatarstan.

Aisylu Chizhevskaya Mingalim, muzician de meserie, l-a cunoscut pe soțul ei, Daniel, când el avea doar 13 ani. Ea l-a adoptat un an mai târziu, după ce l-a întâlnit la un orfelinat unde a oferit lecții de canto, potrivit presei locale, citate de Mirror.

„Relația noastră este perfectă. Nu putem trăi unul fără celălalt. Suntem pe aceeași lungime de undă", a spus ea.

Cazul a ajuns și în atenția Protecției Copilului, care a luat cinci minori ai femeii în grija statului, patru fete și un băiat.

Presa locală a relatat că ea a început să adopte copii după ce a întâlnit orfani în timpul unui proiect de film cu un post de televiziune din Tatarstan. Acum plănuiește să fugă din Tartarstan și încearcă să își ia înapoi în grijă cei cinci copii pe care îi adoptase, pentru a-i duce la Moscova, „unde pot trăi liber”. Unii dintre micuți au fost duși în orfelinate, iar alții s-au întors la membrii familiei.

Aisylu are și un fiu biologic dintr-o căsătorie anterioară.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult