Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Am fost traumatizată”. O femeie a făcut un test ADN, iar după câteva luni a primit o veste care i-a schimbat viața

O femeie de 39 de ani din SUA a cumpărat un kit de testare de pe 23andMe în urmă cu câțiva ani și și-a trimis ADN-ul companiei de genomică. A aflat astfel că are mai mulți frați vitregi, iar unul dintre aceștia a fost iubitul ei în liceu, scrie CNN.

Victoria Hill era îngrijorată de o problemă de sănătate și nedumerită de faptul că niciunul dintre părinții ei nu a suferit niciunul dintre simptome.

Testul ADN a dezvăluit că are cel puțin 22 de frați vitregi. După ce a luat legătura cu unii dintre ei, a aflat că tatăl ei biologic nu era bărbatul cu care a crescut, ci un medic specializat în fertilitate care o ajutase pe mama ei să conceapă. Nu s-a întâmplat doar cu mama lui Hill, ci și cu zeci de alte paciente.

Dar cea mai devastatoare revelație a venit în această vară, după câteva luni de la testul AND, când femeia a aflat că unul dintre frații ei vitregi abia descoperiți fusese iubitul ei în liceu. Și spune chiar că s-ar fi putut căsători cu el.

„Am fost traumatizată. Acum mă uit la poze cu oameni și mă gândesc că oricine ar putea fi fratele meu”, spune ea într-un interviu pentru CNN.

În timp ce Victoria pleca în vacanță cu soțul ei și cei doi copii ai lor, fostul iubit i-a trimis un mesaj cu o captură de ecran care arăta conexiunea lor pe 23andMe.

„Ești sora mea”, a spus el.

Iubitul lui Hill din liceu nu este singura persoană pe care o cunoștea deja și care s-a dovedit a fi un frate vitreg.

„M-am culcat cu fratele meu vitreg. Am fost la școala generală cu altul,” a spus ea.

Povestea ei pare să reprezinte unul dintre cele mai extreme cazuri de fraudă în materie de fertilitate în care medicii și-au indus în eroare pacientele și familiile lor, folosindu-și în secret propria spermă în loc de cea al unui donator. De asemenea, ilustrează modul în care grupurile uriașe de frați vitregi pot duce la realizarea unui scenariu grav: incestul accidental.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult