Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr a încercat să se sinucidă la Timișoara pentru că ”viața e grea”

Un tânăr care voia să se sinucidă în Timișoara pentru că ”viața e grea” a fost salvat de polițiștii locali. Angajații primăriei au trebuit să-l încătușeze pe bărbat, pentru că acesta era foarte agitat.  

Un bărbat de 37 de ani care voia să se arunce vineri seara de pe podul de pe Calea Șagului din Timișoara a fost salvat de către polițiștii locali, scrie Opinia Timișoarei.

Timișorenii care locuiesc în zonă l-au văzut pe bărbat urcat pe balustrada podului, cu un picior în exterior, și au sesizat un echipaj aflat în patrulare, mai aratp sursa citată.

Polițiștii locali ajunși pe pod au început să vorbească cu bărbatul, iar acesta le-a spus că vrea să se sinucidă pentru că ”viața e grea”.

Bărbatul a fost încătușat pentru că era foarte agitat

”Pe pod se afla un bărbat care stătea în șezut pe balustradă, cu un picior spre exterior, și spunea că vrea să se arunce și să își pună capăt zilelor pentru că ”viața este grea”. Polițiștii locali au stat de vorbă cu el pentru a-l calma și au acționat rapid, l-au cuprins de talie trăgându-l pe trotuar, unde l-au imobilizat pentru că era agitat.

Citește și
depresia in Romania
„Cea mai fericită țară din lume” a înjumătățit rata sinuciderilor. Cum a reușit să salveze mii de vieți

Ulterior l-au identificat pe bărbat stabilind că are 37 de ani, este dintr-o comună din județul Argeș, având reședință în localitatea Gătaia.

La fața locului a fost solicitat un echipaj al Ambulanței, pe care polițiștii locali l-au însoțit la Clinica de Psihiatrie ”Eduard Pamfil” de pe str. I. Văcărescu, unde bărbatul a fost preluat de medici”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult