Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un polițist local din Galați, bătut de bărbatul pe care l-a reținut. Cum s-a petrecut incidentul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 49 de ani din Galați este cercetat pentru ultraj, după ce a lovit, luni, un polițist local, care încerca să îl rețină.

Este al doilea incident în care este implicat un polițist local din acest oraș, în ultima săptămână.

Suspectul în vârstă de 49 de ani nu este la primul scandal cu poliția. De această dată, însă, nu recunoaște nimic.

Polițiștii locali l-ar fi abordat pe bărbat într-un cartier din centrul orașului, în apropiere de o piață. Avea în mână o sticlă de băutură și părea pus pe scandal. Au reușit să îl convingă să urce în mașină, însă lucrurile au degenerat cand au ajuns la secția unde urma să fie audiat.

Cătălin Constantinescu, procuror - Perchetul de pe lângă Judecătoria Galați: „În timp ce era extras din mașina, din autospeciala cu care fusese adus la Secția 2 de poliție Galați, încercând să scape, a lovit unul dintre lucrătorii Secției 2 Poliție Locală Galați. El este reținut în acest moment”.

Citește și
Poliția Locală București
Reacția unor polițiști din Capitală după ce un bărbat i-a oprit şi le-a spus că soţia sa naşte, dar nu va ajunge la spital

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru ultraj. Polițistul local de 51 de ani a avut nevoi de îngrijiri medicale, dar nu a fost internat în spital.

Este al doilea incident în care este implicat un polițist local din Galați, în ultima săptămână. Marțea trecută un agent a fost lovit intenționat cu mașina de o persoană, în zona pieței centrale a orașului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult