Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un "călător în timp" care susține că vine din anul 2671 spune ce evenimente majore vor avea loc în octombrie 2023

Un bărbat care susține că este „călător în timp” și că vine din viitorul îndepărtat a făcut câteva dezvăluiri despre ceea ce ar urma pe Pământ în acest an, scrie Mirror.

Eno Alaric, un bărbat cu peste 26.000 de urmăritori pe TikTok, postează videoclipuri în care face previziuni. Acesta spune că omenirea se va împuțina în octombrie anul acesta, după o întrerupere globală de curent.

Eno Alaric susține că are o listă de evenimente catastrofale care urmează în octombrie 2023, el avertizează că va fi o lună care va „face istorie”.

„Da, sunt un călător în timp, acestea sunt evenimentele majore care vor avea loc în octombrie 2023. Octombrie este considerată una dintre lunile cu cel mai mare impact din istorie, din cauza multora dintre aceste evenimente”, a scris acesta pe TikTok.

„3 octombrie: O navă extraterestră cade pe Pământ în timpul unei ploi mari de meteoriți. Acest extraterestru scapă de îndată ce aterizează și începe să facă ravagii în orașele mari.

Citește și
sofer beat
Șofer de autobuz beat, filmat în timp ce conduce haotic. Cum salvează un călător situația

7 octombrie: Telescopul James Webb vede o creatură spațială uriașă mâncând stele. Va veni în sistemul nostru solar și va mânca Soarele și ar putea elimina toată viața din apropierea lui.

15 octombrie: O specie asemănătoare omului este descoperită în Muntele Everest, cu o întreagă civilizație. Au abilități telepatice și doresc să controleze oamenii, vor face orice pentru putere.

29 octombrie: O erupție solară foarte puternică lovește Pământul, provocând o întrerupere a curentului la nivel global. Criminalitatea crește cu 12.000% și este foarte greu de ținut sub control.” – acestea sunt doar câteva dintre previziunile făcute de Eno Alaric.

Unii dintre utilizatorii platformei TikTok susțin că „Nicio predicție a călătorilor în timp nu s-a adeverit vreodată”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult