Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a fost condamnat la închisoare pe viață după ce și-a îngropat soția de vie. Erau în proces de divorț

Un bărbat din Arizona a fost condamnat la închisoare pe viață după ce și-a îngropat soția de vie în apropierea casei lor.

La șapte ani de la comiterea crimei, David Pagniano a pledat vinovat pentru uciderea soției sale înainte de începerea procesului, ceea ce a permis unui judecător să-i determine sentința fără un acord de recunoaștere a vinovăției, scrie SkyNews. Bărbatul de 62 de ani a fost condamnat la închisoare pe viață fără posibilitatea de eliberare condiționată, ceea ce înseamnă că va muri în închisoare. El a mai fost condamnat pe 9 mai la 16 ani și jumătate pentru răpire, fals și fraudă, potrivit Procuraturii Județene Yavapai.

„Biroul meu a urmărit pedeapsa cu moartea în acest caz din cauza circumstanțelor îngrozitoare din jurul răpirii și uciderii unei tinere mame”, a declarat procurorul Dennis McGrane.

Autoritățile au precizat că soția lui, în vârstă de 39 de ani, a dispărut în timp ce se afla în proces de divorț de soțul ei în mai 2017. Acestea au adăugat faptul că cei doi erau despărțiți, dar locuiau împreună în aceeași casă cu cele două fete ale lor.

Cadavrul femeii a fost găsit legat cu bandă într-o zonă rurală la nord de Prescott. Biroul legist județean a confirmat că a fost îngropată de vie.

Citește și
crimă sibiu
Crimă în Sibiu. O tânără de 21 de ani a fost ucisă de iubitul ei, după o ceartă cruntă. "Am auzit țipete foarte puternice"

Oficialii au transmis că dovezile au arătat că ea s-a luptat în timp ce se afla în mormânt și este posibil să fi fost conștientă timp de cinci minute.

În plus, dovezile de pe telefonul mobil au arătat că bărbatul se afla în zona mormântului cu câteva zile înainte ca soția sa să dispară.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult