Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tragedie la pescuit în județul Vaslui. Un bărbat de 39 de ani a murit înecat în apele unui baraj

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tragedie la pescuit, în județul Vaslui. Un bărbat de 39 de ani, venit din Vrancea cu mai mulți prieteni să pescuiască în apele barajului Solești, a pierit înecat.

Nimeni nu știe exact ce s-a întâmplat. Cert este că dispariția lui a fost descoperită în zorii zilei și, în ciuda intervenției rapide a echipajelor de salvare, medicii au declarat decesul.

Apelul la 112 a venit puțin înainte de ora șapte. Un bărbat anunța autoritățile că unul dintre prietenii cu care venise la pescuit la Solești nu este de găsit și cel mai probabil s-a înecat.

Constantin Andrei, SMURD Vaslui: ”Echipajul SMURD a fost solicitat să intervină pentru o persoană posibil înecată, de 39 ani. Ultima dată persoana a fost văzută în viață la ora două. La ora patru colegii au sesizat că lipsește și au căutat-o, nu au găsit-o și dimineața au sunat la 112.”

La fața locului au fost trimiși polițiști, dar și un echipaj de căutare cu barca de la ISU Vaslui.

Citește și
descoperire macabră
Descoperire macabră în Dâmbovița. Un bărbat a fost găsit înecat într-un lac

Viorel Bejan, comandantul Detașamentului de Pompieri Vaslui: ”Persoana a fost găsită la opt metri de mal și a fost predată echipajului timp resuscitare.”

Constantin Andrei, SMURD Vaslui: ”Au început manevre de resuscitare. Temperatura, pe parcurs, a scăzut. La ora nouă am încheiat manevrele și s-a declarat decesul.”

Prietenii au fost audiați de polițiștii care au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult