Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Supărată pe sora ei, o ieșeancă i-a golit un spray lacrimogen în față cumnatului său, apoi l-a bătut cu tubul gol în cap

O ieșeancă supărată pe sora ei s-a răzbunat pe cumnatul său, căruia i-a golit un spray lacrimogen în față, apoi l-a bătut în cap cu tubul gol.  

Incidentul a avut loc pe 30 decembrie, când femeia din Iași, supărată pe sora ei, și-a descărcat nervii pe soțul acesteia, scrie Ziarul de Iași.

Ieșeanca i-a golit un tub întreg de spray lacrimogen în față bărbatului nevuinovat, apoi l-a bătut cu tubul gol în cap. Femeia a recunoscut în fața instanței faptele, spunând că s-a răzbunat pe cumnatul său pentru că sora ei îi amenințase copilul cu câteva zile înainte.

De asemenea, a recunoscut că bărbatul nu avea nicio vină în toată această situație.

Interdicție de a se apropia la mai puțin de 100 de metri de bărbatul agresat

„Din ansamblul probatoriu administrat în cauză rezultă existenţa unei stări conflictuale, generată de comportamentul agresiv al pârâtei faţă de reclamant, aceasta inducându-i cumnatului său o stare de temere pentru siguranţa şi integritatea sa corporală. Instanţa apreciază că în cauză au fost dovedite actele de violenţă verbală şi psihologică exercitate de pârâtă asupra reclamantului”, au reţinut judecătorii.

Citește și
Doi români au tâlhărit un anticar din Italia, dar nu au găsit zecile de mii de euro puse la vedere în magazin
Doi români au tâlhărit un anticar din Italia, dar nu au văzut zecile de mii de euro puse la vedere în magazin

Aceştia i-au interzis femeii să se mai apropie timp de două luni la mai puţin de 100 de metri de bărbatul agresat, de soţia sau de copilul acestora.

Orice formă de contact, inclusiv telefonic sau prin corespondenţă cu bărbatul agresat i-a fost de asemenea, interzisă.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult