Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Româncă ucisă de un șofer care circula pe contrasens, pe o autostradă din Italia. Mașina femeii a izbucnit în flăcări

O româncă a murit într-un accident îngrozitor, pe o autostradă din Italia. Mașina ei a fost lovită de un autoturism care circula cu viteză pe contrasens și apoi a luat foc. Femeia de 56 de ani a murit carbonizată, potrivit Trieste Prima.

Paraschiva Hutu era din comuna Roșcani, județul Iași, dar de câțiva ani se mutase în San Biagio di Callalta, în provincia Treviso. Românca a lucrat în trecut ca badantă, iar în prezent era angajată la o mare fabrică din Italia.

Sâmbătă dimineață, femeia se îndrepta către Trieste, unde o aștepta partenerul ei, Sergio, cu care ar fi trebuit să se căsătorească peste câteva luni, relatează Il Piccolo.

Nu a mai ajuns însă la destinație. Paraschiva a fost victima unui comportament de neînțeles al unui șofer sloven, în vârstă de 48 de ani, care circula pe autostradă pe contrasens. Acesta a intrat pe autostrada A4 la Fernetti, în direcția greșită, și cu mers cu viteză mare aproximativ 15 km, până în zona localității Duino, unde s-a petrecut accidentul.

„Mergea cel puțin cu 160 de km pe oră, a trecut la doar câțiva centimetri de mine”, a povestit un martor. „Am oprit și am sunat la 112, am coborât din mașină și-mi tremurau picioarele. Toată ziua numai la asta m-am gândit.”

Mașina româncei a izbucnit în flăcări, și, din păcate, a murit carbonizată în interiorul autoturismului.

Șoferul vinovat a fugit inițial de la locul accidentului, dar a fost găsit de polițiști la un kilometru de locul tragediei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult