Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Primarul Brașovului i-a mutat viceprimarului biroul în cimitir, chiar de ziua lui

Primarul USR al Brașovului, Allen Coliban, i-a cerut viceprimarului liberal Sebastian Rusu să își mute biroul în cimitir. Mutarea trebuia să aibă loc chiar de ziua de naștere a viceprimarului, care spune însă că așteaptă o decizie scrisă în acest sens.  

Primarul Brașovului i-a cerut viceprimarului să își mute biroul în Cimitirul Municipal, scrie Bună Ziua Brașov.

Iar edilul USR a ales să facă acest lucru nu oricând, ci chiar în zile de sărbătoare pentru viceprimar, susține acesta din urmă.

Astfel, primarul Allen Coliban i-a trimis de Sfinții Mihail și Gavril un mail viceprimarului Sebastian Mihai Rusu în care îl anunța că, începând cu data de 10 noiembrie 2023- ziua de naștere a acestuia- trebuie să își mute biroul la Cimitirul Municipal Brașov.

Citește și
vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza mașinilor în Brașov

Sebastian Rusu

„În 8 noiembrie, în ziua Sfinţilor Mihail şi Gavril, când îmi serbam onomastica, am primit un mail de la primarul Braşovului, care este la Barcelona, prin care eram anunţat că din 10 noiembrie, când îmi aniversez ziua de naştere, trebuie să mă mut la noul birou din incinta Cimitirului Municipal Braşov. Eu aştept să se întoarcă primarul şi marţi (14 noiembrie, n.r.) să avem o discuţie, să îmi dea o dispoziţie de primar”, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, Sebastian Rusu.

Allen Coliban

Viceprimarul PNL al Brașovului susține că acțiunea primarului USR reprezintă ”un abuz flagrant de putere şi un atac direct, bazat pe orgolii personale, nimic altceva decât o continuare a răzbunării primarului faţă de mine”.

Unul dintre reproșurile aduse de Coliban lui Rusu a fost că viceprimarul stă cam o oră pe zi la primărie, acuzație la care politicianul liberal a răspuns că munca adevărată se face ”pe teren”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult