Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Previziunile Babei Vanga pentru 2019. Tentativă de asasinat la adresa unui mare lider politic

Predicțiile celebrei prezicătoare de origine bulgară Baba Vanga, care a ”prezis” atentatul sângeros din 11 septembrie 2001, Brexit-ul și ascensiunea grupării teroriste ISIS, au fost dezvăluite.

Potrivit predicțiilor acesteia, în anul 2019 doi dintre cei mai proeminenți lideri mondiali vor avea probleme, iar președintele rus Vladimir Putin se va confrunta cu o încercare de asasinat, pus la cale chiar de cineva din echipa sa de securitate. Trump își va pierde auzul din cauza unei boli misterioase.

Baba Vanga, care a devenit o figură extrem de cunoscută în rândul teoreticienilor de conspirație, a prevăzut, totodată, un cutremur masiv urmat de tsunami, care va distruge părți mari din Asia, iar Europa se va confrunta cu o criză economică dezastruoasă, scrie Daily Mail.

S-ar putea ca toate astea să de adeverească?

Putin a supraviețuit deja unei încercări majore de asasinat, în 2012, iar acum este înconjurat în permanență de o echipă de lunetiști foarte bine instruită. Totodată, anul 2019 va fi un an greu pentru întreaga Rusie, deoarece Baba Vanga a prezis că un meteorit uriaș va lovi țara.

Citește și
grafitti cu Baba Vanga
Previziunile facute pentru 2018 de Baba Vanga, femeia care ar fi prevestit căderea turnurilor gemene

În ceea ce îl privește pe Donald Trump, președintele american va avea un an dezastruos. Nu numai că va ceda în fața unei boli mesterioase care îi va provoca traumatisme cerebrale și pierderea auzului, ci și un membru de-al familiei sale va fi implicat într-un accident de mașină.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult