Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Povestea ei de viață bate orice film. O celebră jurnalistă și-a dat demisia pentru a deveni pompier, dar a sfârșit crunt

O fostă prezentatoare BBC, Beccy Barr, care a renunțat la cariera sa TV pentru a deveni pompier, a murit în urma unei lupte cu cancerul.  

Ea a declarat în 2019 că renunță la jurnalism după 20 de ani pentru a se alătura unei bigăzi de salvatori din care a făcut parte și tatăl ei, notează The Sun.

În februarie 2022, femeia spunea pe social media că a trecut toate examenele practice, teoretice și interviurile pentru a deveni pompier. Din nefericire, în luna decembrie a anului trecut, ea a fost diagnosticată cu „cancer incurabil”.

„Două lecții pe care le-am învățat din această experiență net sub-optimală: 1) Viața este sălbatică. 2) Oamenii au o capacitate absolut uimitoare și nelimitată pentru dragoste, îngrijire și prietenie”, a scris ea pe social media.

Citește și
pacient
Premieră medicală în România. Un pacient bolnav de cancer de ficat a fost tratat cu ajutorul radioembolizării

Recent, familia ei a dezvăluit că Beccy Barr a pirdut lupta cu cancerul și a murit.

„Vă împărtășesc vestea foarte tristă că Beccy a murit pașnic în această dimineață.

Și-a petrecut ultimele zile la @SJHospice, care a oferit cea mai demnă și plină de compasiune îngrijire pentru Beccy și întreaga ei familie. În memoria lui Beccy se pot face donații către această instituție”, se arată într-un mesaj postat pe contul ei de X.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult