Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pedofilul care a violat două fete racolate în Gara de Nord a săvârșit fapte similare în Anglia și Spania

Your browser doesn't support HTML5 video.

Individul care acționa ca un prădător sexual în București și a abuzat cel puțin două fete racolate în Gara de Nord a fost prins la Brașov.  

Are 55 de ani, iar pe baza probelor ADN anchetatorii au aflat că săvârșise fapte similare în Anglia și Spania, iar pentru asta a făcut 3 ani de închisoare.

Crina Eșanu, purtător de cuvânt Poliția Capitalei: ”Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri, beneficiind de sprijinul Inspectoratului General al Poliției Române – Direcția Operațiuni Speciale, au localizat și depistat bărbatul în cauză, în județul Brașov. Cercetările sunt continuate de Serviciul Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale, sub supravegherea procurorului specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii a 3 infracțiuni de viol și o infracțiune de furt”.

Individul își alegea cu atenție victimele, pentru că vorbim de copile amărâte care proveneau din familii dezbinate și fugiseră de acasă.

Pe prima dintre ele, cea mai mică, de doar 10 ani, a păcălit-o în luna iulie să meargă cu el acasă, în Sectorul 1. Acolo a forțat-o să întrețină cu el relații sexuale și, înainte să o lase să plece, i-a furat telefonul mobil.

Citește și
taximetrist
„Dacă o luam în serios am fi putut preveni o crimă". Cum s-a răzbunat victima unui viol pe taximetristul care a agresat-o
Pedofilul a fost prins în Brașov

După două zile, a întâlnit-o din nou în gară și a ademenit-o din nou, de data asta la un hotel, sub pretextul că îi dă înapoi telefonul mobil. După ce și-a bătut iar joc de ea, fetița a plecat cu un autocar în Râmnicu Vâlcea, unde a fost găsită de polițiștii care o căutau de ceva vreme. Abia atunci fetița a avut curajul să le spună ce a pățit.

Cea de-a doua victimă, o altă fetiță de 15 ani, a depus plângere acum 8 zile și le-a descris polițiștilor din capitală același agresor. În cazul ei, individul i-a promis că o duce el în orașul unde dorea să ajungă, dar a doua zi, așa că până atunci să meargă cu el la un hotel. Acolo a violat-o și i-a furat și banii pe care îi avea asupra ei.

După 3 zile, polițiștii au pus în sfârșit mâna pe suspect în județul Brașov. unde încerca să se ascundă. Acum este în spatele gratiilor, în arest preventiv.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult