Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O viitoare mireasă a realizat într-un live pe TikTok cum se va numi după nuntă. Ar fi asociată cu un grup terorist și xenofob

O viitoare mireasă a realizat, îngrijorată, că numele pe care îl va primi după căsătorie îi va aduce dezaprobarea tuturor, pentru că va fi asociată cu un grup considerat terorist.

Kathryn Keller se va căsători în 2023 și își împărtășește planurile de nuntă pe TikTok. Ea a mărturisit că este „atât de încântată” pentru că tocmai se logodise și începuse să se ocupe de alegerea rochiei și de invitațiile la eveniment. În plus, era îngrijorată de faptul că logodnicul ei își schimbase jobul chiar înainte de eveniment, și va trebui să facă naveta cu avionul.

În timp ce Kathryn era ocupată să se pregătească pentru nunta ei, și-a dat seama și care ar fi noile ei inițiale, relatează publicația Daily Star.

„Ce le spun oamenilor care vor fi inițialele mele după nuntă... și dacă verifici profilul, vei afla” a spus ea, menționând că va lua numele de familie al soțului, respectiv Keith.

Citește și
Maria
Noi detalii șocante în cazul tinerei înjunghiate de 25 de ori. Maria a fost înmormântată în rochie de mireasă

Viitoarea mireasă tocmai a realizat în timpul unei transmisiuni live pe rețelele de socializare că viitorul ei nume complet generează „împrejurare nefericită”, deoarece al doilea ei nume este Keller.

„Ca să înțelegeți, când mă voi căsători, inițialele mele vor fi KKK” a spus ea, iar împrejurarea negativă este asocierea cu grupul american Ku Klux Klan, apărut în timpul sclaviei, grupare rasistă și xenofobă care propovăduiește supremația albă, bănuită de multe crime în numele acestei ideologii.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult