Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O nouă expoziție „Art Safari”, în Centrul Vechi al Capitalei. Vizitatorii, întâmpinați cu muzică simfonică. „Este fascinant”

Your browser doesn't support HTML5 video.

O seară în compania artei și a iubitorilor ei. Asta promite expoziția „Art Safari”, găzduită în Centrul Vechi al Capitalei. Este o experiență complexă, care ne poartă prin arta românească și spaniolă din secolul trecut.

În contrast cu interesantele creații ale generației Z - expuse, de asemenea, la Art Safari.

Vizitatorii care au trecut sâmbătă seară pragul Palatului Dacia, din Centrul Vechi, au fost întâmpinați cu muzică simfonică. Operele lui Ion Theodorescu-Sion, un artist care a surprins în operele sale România începutului de secol XX, au deschis turul expoziției. Multe au fost prezentate în premieră publicului. Vizitator: „Un tablou palermo. Mi se pare că are o coloristică foarte interesantă, contrastantă, dar pe de altă parte caldă și plăcută.” Impresioniștii spanioli au fost în centrul atenției. Mai ales că vizitatorii au aflat ce tehnici foloseau pictorii pentru a reda imaginea pe pânză. Vizitator: „Cel mai mult mi-a plăcut expoziția spaniolă, a fost printre cele mai interesante." Vizitator: „Învăț cum să privesc un tablou, cum să înțeleg un tablou. Este fascinant.” Și arta generației Z a fost reprezentată: picturi, fotografii, NFT-uri, diverse obiecte și instalații. Vizitator: „O expoziție foarte amplă, cu diferite tipuri de artă, așa că avem pentru toate publicele.” Vizitator: „Foarte interesantă. E prima dată când vin la o expoziție așa.” Până pe 14 mai, cei care doresc să petreacă o seară în compania artei, sunt așteptați în fiecare vineri și sâmbătă de la ora 22:00. Un bilet costă 170 de lei. Ioana Apostol, ghid Art Safari: „Biletul poate fi achiziționat fie de la recepția Art Safari, fie de pe site-ul art safari.” La final, vizitatorii pot împărtăși impresii la un pahar de prosecco.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult