Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie s-a îmbătat și l-a ciupit de fund pe steward, în timpul zborului. Dosarul ei a ajuns la tribunal

O femeie beată a abuzat un steward la bordul unui avion și este judecată pentru mai multe acuzații de agresiune. Femeia de 32 de ani l-a ciupit de fund, apoi s-a bătut cu polițiștii, la aterizare.

Jessica Horne, în vârstă de 32 de ani, s-a îmbătat în timpul unui zbor între Fuerteventura (Spania) și Manchester, anul trecut, dar dosarul său a ajuns în instanță după ce ancheta a fost finalizată de polițiști și procurori, arată cotidianul The Sun.

Pe măsură ce a consumat băuturi alcoolice la bordul cursei, femeia de 32 de ani a început să facă "probleme" celorlalți pasageri de la bord, certându-se inclusiv cu partenerul ei, au stabilit anchetatorii.

Apoi, a încercat apoi să-l sărute pe unul dintre membrii echipajului, iar apoi l-a ciupit de fund. A urmat apoi o certă cu stewardul ofensat de atitudinea ei și gestul ei.

Odată ce avionul Ryanair a aterizat în Manchester, Jessica Horne a fost reținută de doi ofițeri de poliție, și atunci a sărit la bătaie.

Citește și
avion
Aeronavă întoarsă din drum din cauza unui fruct exotic. A fost declanșată alarma la bordul avionului

Procuroarea Jane Deakin a declarat în fața Curții de justiție că femeia din Lancashire „a avut un comportament abuziv și i-a lovit pe ofițeri". Unul din polițiști a suferit o tăietură deasupra ochiului, se mai arată în documentele de la dosar.

Femeia de 32 de ani a ajuns la audierile preliminare, miercuri, confruntându-se cu cinci acuzații formulate de procuratură, pentru incidentul din martie 2022. ea a recunoscut că s-a îmbătat și a agresat unul din polițiști, dar nu și agresiunea sexuală împotriva stewardului.

Este judecată și pentru amenințare, insultă, și acuzații de rasism. Procesul a început la Tribunalul din Manchester.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult