Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Luna Plină în Berbec pe 17 octombrie 2024. Nativii Berbec, Rac, Balanță și Capricorn cei mai afectați

Luna Plină este un fenomen astral care aduce încheieri, concluzii, renunțări și ne putem aștepta la o culminare a unor evenimente, să se clarifice anumite situații începute în primăvară, la Luna Nouă și Eclipa de Soare în Berbec, din 8 aprilie.

Nativii Berbec, Rac, Balanță și Capricorn și cei care au ascendent în aceste zodii vor fi cei mai afectați de Luna Plină în Berbec din 17 octombrie.

Luna Plină în Berbec, din 17 octombrie, anunță concluzii, încheieri de etape, o finalitate, culegerea roadelor unor demersuri începute la Luna Nouă și Eclipsa de Soare din 8 aprilie, când s-au inițiat acțiuni și pornirea pe un alt drum. Este un moment favorabil pentru a conștientiza dacă nevoile noastre au fost îndeplinite în relație, iar dacă s-au făcut prea multe compromisuri, să operăm o schimbare.

Configurația astrală este conflictuală cu aspecte tensionate, care se formează între Marte din zodia Rac, Pluton, planeta transformărilor profunde, din Capricorn și Luna Plina în Berbec.

Arhetipul Berbecului este despre un nou început, iar Luna Plină alături Chiron, aduce revelații și conștientizări, o trezire și mai ales o vindecare. Fiecare nativ își va da seama în ce domeniu de viață trebuie să ajusteze, și în funcție de context, unii vor reacționa impulsiv, iar alții vor fi blocați și vor evita să se manifeste.

De asemenea, Luna Plină în Berbec ne va ajuta să vedem mai clar lângă cine merită să mergem mai departe și ne putem baza și la cine trebuie să renunțăm. De asemenea, avem ocazia să deblocăm anumite domenii în care nu ne putem exprima așa cum simțim.

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Ce aduce Luna Plină în Berbec pentru fiecare zodie:

Berbec

Pentru nativii Berbec, Luna Plină în Berbec aduce o energie intensă, care le poate transforma viața personală, dar și cea profesională. Comunicarea este importantă, dar și principiile după care se ghidează în viață. Chiar dacă apar divergențe de opinie, fenomenul astral îi va ajuta să-și clarifice anumite chestiuni, care țin de principii și valori.

Taur

Pentru nativii Taur, Luna Plină în Berbec se formează pe sectorul frământărilor interioare, introspecției, trecutului și subconștientului și îi invită la o călătorie în interiorul lor, oferindu-le șansa unei vindecări și a unei transformări spirituale. Se activează axa muncii și a sănătății și relațiile vor fi puse sub lupa acestei energii intense. Pentru a avea rezultate este nevoie de înțelegerea și perspectivei celorlalți.

Gemeni

Pentru nativii Gemeni, Luna Plină în Berbec aduce o energie intensă pe axa sentimentală. Gemenii vor dori să experimenteze lucruri noi, iar viața amoroasă se dinamizează. Este posibil ca Gemenii să realizeze că au nevoie să revitalizeze acest domeniu și acele aspecte ale vieții unde trebuie să evolueze și să se simtă să facă pași îndrăzneți pentru a fi cu adevărat fericiți.

Rac

Pentru nativii Rac, Luna Plină în Berbec le aduce în prim-plan sectorul carierei și poziției sociale, a imaginii și statutului profesional. Va fi nevoie de evaluarea timpului petrecut în sfera profesională, dar și cu familia. Au o intuiție accentuată și vor lua decizii importante în carieră. De asemenea, se vor asigura că hotărârile sunt aliniate cu obiectivele lor pe termen lung și nevoia de securitate emoțională.

Leu

Pentru nativii Leu, Luna Plină în zodia Berbec le poate aduce revelații, conștientizări, să rezolve un context birocratic, să găsească soluții la problemele, care îi frământă, legate de pregătirea profesională și direcția în viață. Posibil să vină ajutor de la prieteni, să beneficieze de susținerea acestora și a altor persoane, care îi admiră din umbră.

Fecioară

Pentru nativii Fecioară, Luna Plină în Berbec îi stimulează să acționeze pentru a-și îmbunătăți situația financiară și este un moment perfect pentru a identifica resurse noi de venituri sau pentru a negocia condiții mai avantajoase în contractul pe care-l au în desfășurare. Înainte de a lua o decizie, Fecioarele vor cântări cu grijă ofertele și este posibil să realizeze că unele oferte nu merită efortul și implicarea.

Balanță

Pentru nativii Balanță, Luna Plină în Berbec aduce dinamism în relații, invitându-i să privească lucrurile și din perspectiva celuilalt. Este posibil să aibă revelații și conștientizări, care îi vor face să înțeleagă mai bine nevoile celuilalt. Contextul astral încheie etape, iar energia vibrantă deschide uși către oportunități noi în relațiile personale și profesionale.

Scorpion

Pentru nativii Scorpion, Luna Plină în Berbec, aduce transformări semnificative în sfera muncii și sănătății. Pentru a profita mai mult de contextul astral este recomandat să se detașeze de rutina zilnică și să se concentreze pe obiectivele pe termen lung. Vin informații noi și Scorpionii sunt inspirați și motivați să investească în pregătirea profesională. Deși se anunță schimbări majore, este important să rămână flexibili și să se adapteze noilor circumstanțe.

Săgetător

Pentru nativii Săgetător, Luna Plină în Berbec îi impulsionează să acționeze și să aibă curaj în sfera sentimentală, în relațiile cu copiii sau privind activitățile acestora, în proiectele de creativitate, privind relaxarea și petrecerea timpului liber și nu în ultimul rând, privind cultivarea și investirea într-o pasiune. De asemenea, viața socială și relațiile cu prietenii capătă o nouă dimensiune. Este un moment bun de a ieși din zona de confort, să se bucure de viață la maximum. Pe de altă parte, Săgetătorii se vor întreba dacă merită să investească într-o relație de iubire, dacă sunt dispuși să facă compromisuri, să-și adume riscuri pentru a-și urma visurile.

Capricorn

Pentru nativii Capricorn, Luna Plină în Berbec aduce în prim-plan aspecte legate de spațiul de locuit și relațiile familiale și este posibil să se confrunte cu decizii importante, care vizează o mutare, renovare sau o mai bună organizare a chestiunilor gospodărești. De asemenea, relațiile de familie pot fi marcate de tensiuni sau dimpotrivă, de revelații, care să conducă la o înțelegere mai profundă a unui context familial.

Vărsător

Pentru nativii Vărsător, Luna Plină în Berbec le declanșează o schimbare radicală în sfera comunicării, învățării, gândirii, transmiterii informațiilor și interacționării cu ceilalți. Este un moment impotant, când o idee se poate materializa. Se încheie un ciclu, se deschide altul, încurajându-i să acționeze cu determinare în toate aspectele vieții lor.

Pești

Pentru nativii Pești, Luna Plină în Berbec îi încurajează să acționeze pentru stabilitatea financiară. Contextul astral favorizează inițiative noi și explorarea unor modalități de a-și valorifica talentele/abilitățile. Posibil să aibă loc încheieri de etape, să primească o recompensă financiară pentru un proiect sau să descopere surse noi de venituri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult