Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incident tragic: Un bărbat a murit atacat de o găină. Victima a fost găsită într-o baltă de sânge

Un bărbat a murit după ce a fost atacat brutal de o găină din rasa brahma, fiind găsit într-o baltă de sânge.  

Jasper Kraus din Haga, Olanda, a murit în locuința sa din Roscommon, un oraș din Irlanda, după ce a fost atacat mortal de o găină agresivă din rasa brahma.

Ancheta polițiștilor a stabilit că bărbatul a fost atacat de găină și că a murit în urma unei hemoragii provocate de răni.

El era grav rănit la piciorul stâng, după atac fiind găsit mort, într-o baltă de sânge.

În dimineața atacului, fiica bărbatului a fost la cumpărături și când a ajuns acasă l-a găsit pe tatăl său dormind, scrie Irish Mirror.

Ulterior, fiica bărbatului a fost contactată de proprietarul casei în care locuia acesta și a aflat că tatăl său a murit.

Citește și
meniu
Șeful ANPC insistă ca localurile să treacă în meniu ”din ce burtă e făcută ciorba de burtă”, dar și ”când s-a născut porcul”

Ea s-a întors la casa tatălui său, iar când a ajuns l-a găsit pe acesta într-o baltă de sânge. Paramedicii au încercat să îl resusciteze, dar fără succes.

Bărbatul a suferit în trecut de cancer, iar în momentul atacului se afla sub tratament medicamentos.

Găina agresivă o atacase anterior pe nepoata bărbatului

Fiica a observat o dâră de sânge până la cotețul găinilor și așa a realizat că tatăl său a murit atacat de una din păsări

Ea a observat că una dintre găini avea sânge pe gheare. Femeia a spus că pasărea respectivă îi atacase în trecut și fiica.

Medicul care a efectuat autopsia bărbatului a preciza că „circumstanțele morții au fost neobișnuite”.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult