Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gala Seniorilor: Peste 80 de cupluri care au sărbătorit nunta de aur au fost premiate în Slatina

Dragostea durează chiar şi o jumătate de veac! Şi chiar mai mult de atât! O demonstrează 80 de cupluri din Slatina, care au spus DA unei vieţi în doi în urmă cu 50 de ani!

Aseară, seniorii au fost premiaţi, în cadrul unei Gale emoţionante, şi au vorbit despre secretul unei căsnicii trainice.

Chiar dacă au trecut 50 de ani de când s-au căsătorit, aceşti oameni demonstrează că nu au părul prea alb pentru declaraţii de iubire. Pentru unii, totul a început cu dragoste la prima vedere.

Niculina și Gheorghe Deaconu: „Ne-am văzut și mâine ne-am luat. De 2 ori ne-am întâlnit și apoi a treia oară ne-am căsătorit.”

La o jumătate de veac de atunci, îşi privesc cu mândrie nepoții şi se bucură de o viață liniștită. Acum îşi doresc să călătorească mai mult.

În total, la Gală Seniorilor au participat 80 de cupluri care fac anul acesta nunta de aur.

Minel și Zoe Sora: „Avem 4 copii copii foarte realizați datorită părinților care au muncit atâția ani.”

Cum rezistă însă o căsnicie o jumătate de secol?

Paula și Mihai Păuna: „Să știi să ierți și să poți să treci cu vedere ceea ce cauzează liniștei și bunului mers al căsniciei.”

Constantin și Florentina Cirstea: „Ne-au unit chiar și greutățile care erau pe vremea aceea că e mult acum 50 de ani și ne-am înțeles foarte bine, am știut să lucrăm împreuna.”

Ernest Vîlceleanu, viceprimar Slatina: „Este pentru prima oară când avem atâta cupluri, în general erau o medie de 60, vă dați seama că la 50 de ani de căsătorie să ajungi aici înseamnă că a fost iubire, înseamnă că a fost încredere.”

Cuplurile au primit, pe lângă diplome, și premii în bani - câte o mie de lei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult