Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Defectele ne fac unici. Peste 200 de oameni s-au expus în fața aparatului foto într-un proiect inedit

Your browser doesn't support HTML5 video.

Peste 200 de oameni au acceptat să lase la vedere, în fața unui aparat foto, trăsăturile ori semnele care îi fac unici.

Proiectul numit "Self Love Club” - în traducere, "Clubul Iubirii de sine" - a fost inițiat de o tânără pasionată de fotografie. Vrea să arate că imperfecțiunile sunt de fapt calități care trebuie acceptate, nu renegate și ascunse.

Atunci când ne lăsăm fotografiaţi, arătam de obicei tot ce avem mai frumos. Este imaginea pe care vrem s-o aibă lumea despre noi. Însă cele 200 de portrete realizate de echipa Ioanei Dodan au surprins tocmai contrariul.

Ioana Dodan, fotograf și arhitect de brand personal: „Noi am pus pur și simplu pe net faptul că vrem să facem acest proiect și oamenii care au rezonat s-au înscris pur și simplu printr-un formular.”

Într-o lume în care pune semnul egal intre perfecţiune şi frumuseţe, artista a vrut să arate că defectele ne fac unici şi ne completează calităţile, nu le pun în umbră.

Ioana Dodan fotograf și arhitect de brand personal: „Foarte mulți oameni din proiect nu se găsesc în niciun billboard din orașul ăsta, din țara noastră.”

Cosmina este una dintre persoanele care a acceptat să facă parte din proiect. A trecut prin momente grele, care i-au lăsat urme pe trup. A decis să le arate lumii, semn că le-a acceptat - „Am ales să mă accept pe mine așa cum sunt, adică fără un sân. Adevărata noastră forță stă undeva în interior.”

Expoziția face parte din „Romanian Week Design” - un eveniment dedicat artiştilor de la noi, găzduit timp de 10 zile în Capitală.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult