Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cine este prințesa din Europa care are o relație cu un șaman din Los Angeles

Prințesa Martha Louise a Norvegiei, în vârstă de 47 de ani, a anunțat că are o nouă relație cu un șaman din Los Angeles, Durek Verrett. Prințesa a făcut anunțul pe pagina sa oficială de Instagram.

 

Martha Louise, fiica cea mare a regelui Harald și a reginei Sonja, a divorțat în 2017 de soțul său Ari Behn. Însă, prințesa și-a regăsit dragostea alături de un șaman american despre care spune că „este sufletul să pereche”.

Durek se descrie ca un “ghid spiritual și un vindecător plin de har” și susține că poate reduce vârsta oricui folosind “puterea de a accesa atomii din corpurile oamenilor”. De asemenea, este prieten cu actrița Gwyneth Paltrow despre care susține că este “sora sa spirituală”.

Prințesa Martha este recunoscută pentru interesul său privind practicile spirituale, iar în 2018 a călătorit în India alături de prietenii săi. În 2007, a existat o cerere publică de a-i retrage titlul regal după ce Martha Louise a anunțat că ar vrea să deschidă o școală unde oamenii pot învăța să comunice cu ținutul îngerilor.

Citește și
militar
Mesajul emoționant al unei tinere militar pentru tatăl ei, de Ziua Tatălui: ”Nu sunt o prințesă”

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult