Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce a făcut un individ la un loc de joacă din București. După ce a fost surprins a lovit un polițist

Un individ și-a făcut necesitățile fiziologice la un loc de joacă din București, iar apoi a lovit cu pumnul polițistul care intervenise. Bărbatul de 36 de ani a fost reținut pentru ultraj.

 

Incidentul a avut loc luni, în Parcul Bordei din Capitală, zonă centrală. Mai mulți lucrători ai primăriei au cerut sprijinul unei patrule a Poliției Locale, pentru a calma un individ agresiv, se arată într-un comunicat al structurii, preluat de Agerpres.

„Un echipaj al Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti - aflat în misiune de patrulare în Parcul Bordei din Capitală - a fost sesizat, luni, cu privire la faptul că, la locul de joacă pentru copii, un bărbat recalcitrant îi înjura pe lucrătorii ALPAB care amenajau zona. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii locali au depistat o persoană de sex masculin care tocmai îşi satisfăcuse nevoile fiziologice pe covorul protector al locului de joacă şi, cu berea în mână, se pregătea să-şi aprindă o ţigară. La solicitarea agenţilor PLMB de a se legitima, bărbatul a devenit violent şi a început să profereze injurii. Mai mult, s-a repezit spre unul dintre poliţiştii locali şi l-a lovit cu pumnul în zona feţei", a transmis Poliția Locală a Municipiului București

Agresorul, în vârstă de 36 de ani, a fost imobilizat şi predat lucrătorilor Poliţiei Naţionale și va fi cercetat pentru ultraj.

Citește și
cerșetor
Val de indignare pe Facebook, după ce poliția din Arad a confiscat banii unui cerșetor

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult